100  години висше аграрно образование чества Тракийски университет

На 30 септември 2021 г. в Тракийски университет Стара Загора, под надслов Панорама на Тракийски университет, се организират поредица от събития.

Тържественото откриване на празника, посветен на 100-годишнината от създаването на висшето аграрно образование в България, ще започне в 12:30 часа. Предвидено е атрактивно представяне на всички специалности от факултета, демонстрации на техника и различните породи животни от Учебно-опитното стопанство.

В 16:00 часа ще бъде даден стартът на следващото събитие, което е насочено основно към настоящите и бъдещите студенти на Тракийски университет. След дългата пандемия и липсата на лични контакти, ректорското ръководство на Тракийски университет  организира студентско парти за ДОБРЕ ДОШЛИ с участието на Deep Zone Project. В информационни щандове, край сцената на Форума ще бъдат разположени всички факултети и структурни звена, които ще представят своите специалности, възможности и научни иновации.

От 17:30 часа на сцената ще се качат музикантите от студентски бенд Макрофагос, които ще подгреят публиката за изпълненията на Deep Zone Project.

Надя Лилова