Младите, красиви и талантливи Маргарита Лъчезарова и Иван Горанов с телевизионен дебют!

Красивите деца на Стара Загора и студенти в НАТФИЗ Маргарита Лъчезарова и Иван Горанов очаквайте на екрана на НОВА ТВ в сериала „Клетката”, който стартира на 30 септември от 21 часа.

Маргарита и Иван са възпитаници на НУМСИ”Христина Морфова”. Юношеството им мина в Държавна опера-Стара Загора, където и двамата бяха разпоредители, но и звезди на сцената. Те участваха в централни роли в мюзикълите „Лелята на Чарли” и „Класният се жени” – продукция на Операта и Музикалното училище. Маргарита завърши в клас по класическо пеене и беше сред солистите на ежегодните Годишни концерти на НУМСИ в Операта. Иван е от класа по актьорско майсторство. Маргарита бе „Царица Августиада” през 2020 г. С Иван са неразделни и в този период от съзряването си.

Да пожелаем на двамата млади, красиви и талантливи Маргарита и Иван успешен дебют и много нови роли!

„Клетката”  е интригуваща криминална линия, засягаща актуални обществени теми, с много обрати и дълбоки човешки отношения.  Гергана Данданова и Асен Блатечки се превъплъщават в две от главните роли в премиерната поредица.

„Сериалът е криминална драма и има много интересна сюжетна линия, която постепенно се разплита, преминавайки през доста обрати“, коментира Блатечки и разкри, че героят му в поредицата – Димитър Пелев, е психолог по професия. Той работи като инспектор „Социални дейности и възпитателна работа’ в затвора. „Това е един от редките случаи, в които играя положителен герой“, сподели актьорът пред зрителите на NOVA.

„Клетката“ е една история, която всички сме преживели и преживяваме, това е животът около нас. А в сюжета са преплетени и доста важни обществени проблеми, които вълнуват почти всекиго. Една история за свободата, силата на духа и за клетката в самите нас. Моята героиня Ина Арнаудова е силна жена, но на първо място майка – това е най-смисленото нещо в живота ѝ. Ролята е много предизвикателна и съм благодарна за нея, защото рядко актьорите се срещат с толкова дълбоки за изиграване образи. На снимачната площадка винаги е вълнуващо, а екипът, с който работим, е от страхотни професионалисти и изключително отдадени хора“, добави актрисата Гергана Данданова.

„Клетката“ е първият български сериал, който показва действителността в затвора. Сюжетната линия проследява драматичната съдба на смела майка, изправена пред тежка и опасна морална дилема в опит да спаси детето си. Освен Гергана Данданова и Асен Блатечки, в другите две главни роли ще видим Мартин Димитров и Жаклин Дочева. В основния каст са също и актьорите: Явор Ралинов, Маргарита Лъчезарова, Веселин Петров, Веселин Калановски, Димитър Баненкин, Филип Гуляшки, Мира Бояджиева, Юлиян Малинов, Иван Горанов, Иванка Шекерова, Яна Кузова, Детелина Стойчева и други.

Продуцент и автор на идеята е Краси Ванков, режисьори са Любомир Печев и Атанас Бончев-Наката. Сценарият на сериала е дело на Александър Чобанов, Нина Кисимова, Диляна Крайнева, Пламена Велковски, Георги Иванов и Николина Любенова. Оператори са Георги Гвоздев и Николай Стефанов, а композитор на саундтрака към поредицата е Марио Балтаджиев.

Долап.бг

Снимки: личен архив