„Заедно в час“ в Стара Загора

На 28 март 2019 г., четвъртък, от  18:30 ч. в залата на Регионална библиотека „Захарий Княжески” представители на програмата “Заедно в час” ще обяснят как  да направите първата крачка към вашата нова кариера. Ако сте пропуснали есенната ни среща в Стара Загора, сега е вашият втори шанс.
Все повече хора осъзнават, че работата може да е различна всеки ден, да те предизвиква, да излиза извън рамките на традиционния цикъл от понеделник до петък и от 9 до 18 ч. Все повече хора търсят работа, която от една страна да надгради досегашните им умения и да развие нови способности у тях, а от друга да е в полза и на околните. Все повече хора търсят работа с кауза, но невинаги успяват да я намерят, защото пътеките са все още неутъпкани.
Една от каузите, на които си заслужава да посветиш работния си ден, е тази за бъдещето на България. Бъдеще, което зависи пряко от усилията, положени в класната стая точно днес – от всеки един от нас. Качественото образование на всяко дете е един от основните градивни елементи на силното общество.
На срещата в Стара Загора разкажат за това как общността работи за положителна промяна на образователната система и как  може всички желаещи да направят първата крачка по тази вълнуваща и смислена кариерна пътека.
Събитието е със свободен вход и предварителна регистрация на: http://bit.ly/2W5yFOt Местата са ограничени.
Програма:

18:30 ч. –  Регистрация
18:45 ч. –  Презентация на “Заедно в час” и програмата за професионално и лидерско развитие
19:15 ч. – Споделяне на опит от настоящи участници и възпитаници на програмата
19:45 ч. –  Въпроси и отговори
До 15 април “Заедно в час” набира кандидати за деветия випуск участници в програмата си за професионално и лидерско развитие, които през 2019 г. ще преминат интензивно обучение, а от 15 септември ще започнат да преподават на ученици в 11 региона на България.
От 2010 г. “Заедно в час” работи за осигуряването на равен достъп до качествено образование на всяко дете в България. Мисията на организацията е да открива, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които допринасят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България. В рамките на програма за професионално и лидерско развитие те се обучават да работят като учители, придобиват педагогическа квалификация (ако нямат такава) и имат достъп до разнообразни надграждащи обучения – както за работа в класната стая, така и за бъдещото им професионално развитие.
“Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация „Америка за България“ и е част от международната мрежа Teach For All, чийто подход успешно се прилага в близо 50 други държави на шест континента.

Подробности за събитието може да следите на линка https://www.facebook.com/events/527853741071667/