Георги Митев с беройското знаме на 3400 м в Алпите

Снимката на Георги Митев – младият маркетинг-мениджър на Държавна опера-Стара Загора със знамето на ФК“Берое“ на 3400 метра височина в Алпите обиколи социалните мрежи и веднага беше публикувана в профила в Инстаграм на отбора. Разбира се, че и хората, които обичат класическата музика, могат да обичат и да имат любим футболен отбор – това е така при Жоро. Но! И могат да изразят предаността към любимия футболен отбор не като дращят графити из неподходящи места по света.

Запален скиор от години, тази зима Георги „атакува“ втория по големина в света и първи в Европа ски-курорт– Вал Торенс /Трите долини/. Известен с общо 600-те километра 318 на брой писти и 172 лифта, курортът е отличен  и за младежки туризъм, по каквато програма бе Георги, заедно със 150 млади хора от страната ни.

В съседство на Вал Торенс са курортите Мирабел и Крушевел. Целият район е район на лукс и класа, с ресторанти със звезди от Веригата „Мишлен“ и всякакви глезотии, които са по джоба само на много богатите хора. По-интересно /като на всеки млад човек/ на Жоро са били многобройните атракции за зимни приключения– „тук е един от малкото курорти в света, в които има скачане от хеликоптер със ски и сноуборд“.

На една от пистите в Мирабел, по която през 2013 г. преди тежкия инцидент е карал Шумахер, Жоро е направил спускане със ските в негова чест.

Вече втора поредна година право от ски-пистите, Георги Митев се „спуска“ в активните продажби на представленията на Операта. Става точно като със скачане от хеликоптер върху пистата на Високото Изкуство.

И тази година се очертава „красиво“ напрегната с премиери и спектакли, които ще търсят път към своята публика.

Успех!

Долап.бг