Празник на буквите на 1“Б“ клас се проведе в Начално училище „Димитър Благоев“- Стара Загора

На 11.04.2024г. в препълнената зала на НЧСв. Климент Охридскиучениците от 1″бклас гордо заявихаВЕЧЕ СМЕ ГРАМОТНИ!“ пред своите родители и гости. Учителите на класа гжа Таня Иванова и гжа Анелия Андреева могат да бъдат горди с това, че учениците им са грамотни и могат да четат и пишат. С песни и танци те развълнуваха присъстващите и получиха заслужени овации. А танцът на момичетата от класа с поздрав към татковците, разплака голяма част от публиката. Танцът на момчетата развълнува майките.

Възпитаниците на госпожа Иванова и госпожа Андреева, ни припомниха да не спираме да вярваме в доброто, да обичаме, да бъдем искрени, да не нараняваме, да помагаме! Защото това ни прави ИСТИНСКИ хора!

Поздрави учителите и учениците получиха от гжа Теодора Нончевазам. областен управител на област Стара Загора; гжа Бояна Радевастарши експерт по обществени науки, гражданско образование и религия РУОСт. Загора; гжа Гинка Михайловасекретар на НЧСв. Климент Охридски„, която връчи и първите им читателски карти. Поздрав отправи и гжа Жана Минчевадиректор на Начално училище „Димитър Благоев“ гр. Стара Загора. Тя им подари грамоти и книжки.

Рада Димитрова
Главен учител в НУ „ Димитър Благоев“