„Любими песни от филми на Уолт Дисни“ – концерт-подарък от ВС“Усмивки“ за 1 юни

На 1 юни от 19.00 часа, Културен център “СтараЗагора“ ще се превърне в приказен замък и ще се изпълни с красивата музика на „Любими песни от филми на Уолт Дисни“.

Този концерт е подаръкът за Деня на детето от Вокална студия „Усмивки“ при Народно читалище „Родина 1860“, за всички малки и вече пораснали деца на СтараЗагора.

Уолт Дисни е творец, титан в анимацията иненадминат създател на приказни светове. Тази година се навършват 100 години от създаването на една от най-големите и успешни медийни компании до днес, носеща името му – “The WaltDisneycompany”.

Тези, които решат да станат част от този вълшебен свят, ще споделят емоцията на най-популярните песни от филмите на Дисни:„Замръзналото кралство“, „Мулан“, „Смелата Ваяна“, „Принцеса Анастасия“, „Храбро сърце“, „Красавицата и звярът“, „Зоотрополис“, „Пепеляшка“, „Цар Лъв“„Малката русалка“, който печели „Оскар“ за музика,от „Пинокио“, чиято песен е музикалната емблема на компанията, от филма „Снежната кралица“ с две награди „Оскар“,от романтичната комедия „Капан за родители“ с две номинации за „Оскар“, „Рапунцел и разбойникът“, „Жабокът принц“, „Снежната кралица“, „Училищен мюзикъл“и още много музикални изненади.

Вход свободен!