Събитието „Sporteenday“ отново под липите през месец май

За втора поредна година, Община Стара Загора организира дългоочаквания от младежите под липите Sporteenday.  Той ще се проведе на 13 май, в парк Артилерийски, от 16.00 часа. Пъстрият празник е по повод Международния ден на спорта и предизвикателството и е с вход свободен.

Богатата програма включва състезания по различни видове спорт: минифутбол, баскетбол 3х3, стрелба с лък, тенис на маса, тенис на корт, дартс, streetworkout, демонстрации на скейт парка. На сцената в парка спортните емоции ще бъдат съпроводени с участието на хип-хоп школите  към  Центъра за подкрепа за личностно развитие, The „ScaryShadowzzz“, „Doitcrew“ ,  мажоретен състав към ТГ „Княз Симеон Търновски“, ZumbawithPoli, магията на Yang Family TaiChi,  вълнуващите изпълнения на грациите от клуб „Импала“. Специални гости на събитието ще бъдат певците Ballan, Алекс и Влади и тандема Торино и Пашата.

Партньори на събитието са Декатлон, Спасителен център за диви животни „Зелени балкани“, Международният младежки център и Центърът за подкрепа за личностно развитие.

При лоши метеорологични условия концертът ще се проведе в залата на Културен център „Стара Загора“.