Дядо Коледа остави пощенска кутия и в Кукления театър на Стара Загора

От днес, 8 декември 2022 г., малки и големи могат да пускат писмата си до Дядо Коледа с бързата поща на Кукления театър в Стара Загора. За да сте сигурни, че той ще ги прочете и ще ви отговори, непременно оставете точния си адрес и двете си имена на плика. Специалната пощенска кутия е разположена във фоайето на театъра, точно до коледната елха и ще очаква посетители до 22 декември.

Тази година Дядо Коледа ще пристигне в Кукления театър на 17 декември и преди да раздаде подаръците ще гледа заедно с децата представлението „Елхата” по Туве Янсон. Следващото му гостуване е на 18 декември с пиесата „Коледно чудо” от Янчо Иванов. Добрият старец ще присъства на още два спектакъла- Коледен концерт, постановка на Цвети Пеняшки и „Елхата” на 22 декември. Първите две представления са в събота и неделя от 11:00 ч., а третото и четвъртото е в сряда и четвъртък от 18:00 ч.

Още едно приказно преживяване готви трупата на Кукления театър преди Коледа, но то ще бъде изненадата ни през следващата декемврийска седмица.

Не забравяйте, от днес до 22 декември специалната пощенска кутия за писмата до Дядо Коледа е отворена! Ще получите отговор от добрия старец само ако оставите имената и адреса си на плика.

Велизара Цонева