Ананда Роши пред Долап.бг: „Сега  България става и ще бъде лидер на божествена светлина“

Славко Матанович и Ананда Роши са хървати и майстори в областта на енергийните практики. В сайта ни Долап.бг вече представихме биоенерготерапевта Славко Матанович в интервю https://dolap.bg/2022/11/24/%d0%b1%d0%b8%d0%be%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d1%80%d0%b3%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%bf%d0%b5%d0%b2%d1%82%d1%8a%d1%82-%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%ba%d0%be-%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8/

при неговото първо гостуване в Стара Загора. От 24 до 26 ноември Славко Матанович лекуваше заедно с Ананда Роши в Стара Загора. По неговите думи тя е велик духовен учител и е голямо богатство за България, че вече живее, лекува и преподава  тук от 7 месеца.  В търсенето на истината за себе си преди години Ананда Роши посещава места като Египет, Индия, Бали, Америка, Бразилия… Но по-голямата част от времето си прекарва в Индия – в мълчание и изучаване на древни тибетски техники за медитация, успокояване на духа и всички видове лечителски дарби и способности. Така става третият жив човек в света, който владее изкуството на т.нар. спиритуална хирургия.

Ананда Роши излъчва благост, а гласът и е успокоителен и лечебен. Изворното изцеление, което води е час на час на утихване, умиротворение и връщане към спомени от предишен живот/и. Човекът като цяло е изграден от енергия и следователно енергията също може да го изцели (лекува). Биоенергията изцелява (лекува) хората, тъй като тя е това, от което хората са сътворени.

С Ананда Роши разговаря Уляна Кьосева:

Какви са Вашите специални умение? Как избрахте България, за да живеете и лекувате тук?

Зная как да почиствам аурата на хората от тъмна енергия. Когато го правя давам на душата свобода. Ето затова съм тук. На второ място аз съм учител по много стара техника на над 2000 години – Ключ на светлината – как да разкриете своя потенциал, за да бъдете пълни със сила, да виждате всичко и да имате милиони пъти повече енергия.

Защо Велико Търново е специално място за Вас?

Когато бях за първи път във Велико Търново бях дълбоко развълнувана. Енергията на това място е много силна, то е духовно средище, такива места има много в България. Но Велико Търново е като корона на България. Там енергията е мощна, мощна. Във Велико Търново виждам големи портали от светлина. Там и под земята има интересни тунели, изобщо много силно енергийно място.  Добре е да посещавате такива места с мощна енергия.

А били ли сте в Родопа планина?

Да, това е свята планина. Там енергията е съхранена в кристали- Българският народ е благословен – имате толкова много свети места. Ако не се усещате добре, може просто да ги посетите – или ще се излекувате, или ще ви се избистри умът, защото влизате в контакт с голяма енергия от портала.

Другата планина, която казват че е свята, е Странджа?

Да, Странджа, чувала съм много за нея, но още не съм я посетила. България

Какво е особеното в нашата азбука

Всички звуци във вашата азбука имат честота. Българският език има много висока и чиста честота.

А чували ли сте наши народни песни?

Някои съм чувала и ми харесват. Можеш да опознаеш един народ, ако послушаш народните му песни или звуковете на народни инструменти. Има два инструмента, които звучат божествено единият е вашата– гайда. Българската душа се излива в този инструмент. Другият инструмент е арфата.

Индия ли е майката на света?

Да, като духовна цивилизация, да, милиони години. Досега беше Индия, сега  България става и ще бъде лидер на божествена светлина.

България сестра ли е на Индия или дъщеря?

Бих направила паралел, но между Тибет и България. България е сякаш сестра-близначка на Тибет. Енергията и честотата на двете места е много силна. В Тибет също има 7 свети езера, както в България, в Рила, даже си приличат по форма. Храната, подправките са подобни, билките ви – няма ги никъде по света. Преди 2 дни ми подариха здравец и толкова много ми хареса. В Хърватия няма здравец. Тук има и уникален мурсалски чай. Едно време Индия е била кралицата на духовността за целия свят, сега е България – сестрата-близначка на Тибет.

А защо самите българи не знаят това?      

Ще научат. Ето, аз съм дошла тук, има и други гуру, които идват и ще идват – учители на светлината . В България много леко и лесно се работи с човешкото съзнание.

Защо тук казваме, че не всичко зависи от нас, а трябва и късмет?

Вярвам, че има три вида късмет  – първият е кармата, другият късмет е нашата свободна воля да избираме във всяка секунда от живота си, третият е енергията от пространството. Ако идем във Велико Търново, там има много хубава енергия, ето „късметът” от такива хубави места като Странджа, Седемте рилски езера – енергията там, ни издига.