„Digital4StaraZagora“ чертае тенденциите в онлайн търговията за 2023 в Стара Загора

На 11-и и 12-и ноември в Културен център „Стара Загора“ ще се проведе едно от най-дългоочакваните събития за представителите на дигиталния бранш – конференция „Digital4StaraZagora, под надслов „Тенденции в онлайн търговията 2023“.

Градът на липите ще бъде домакин на събитието и ще посрещне част от най-доказалите се и успели експерти от дигиталния бранш в България. Програмата включва лекции и дискусии, в които ще вземат участие представители на бизнеси, рекламодатели, инфлуенсъри и специалисти, които ще споделят безценни практически съвети и ще дадат насоки по тенденциите за предстоящата година в сферата на дигиталния маркетинг и онлайн търговията. Как се гради бранд онлайн, как се продава по-успешно, как се печели доверието на клиентите и се създава стабилна, трайна и ползотворна връзка с тях, са само една малка част от въпросите, които ще бъдат засегнати на събитието. В обособената експо зона посетителите ще имат възможността не само да се срещнат с представители на водещите компании в областта, но и да научат повече за техните бизнес модели, както и да зададат своите въпроси по проблеми, с които се сблъскват ежедневно.

 

По време на конференцията, учениците от 11 и 12 клас от всички гимназии в града ще могат да посетят свободно всички лекции от програмата на „Digital4StaraZagora“. Младежите ще имат възможността да се запознаят както с реални работещи практики в дигиталната сфера, така и да се срещнат с водещите работодатели в бранша.

„Digital4StaraZagora“ сe организира от Internet Media Group в сътрудничество с дигитална агенция Valival и с подкрепата на Община Стара Загора и отдел „Инвестиции“. Информация за програмата на събитието и лекторите може да намерите в официалния сайт на събитието: https://digital4starazagora.com/

Инициативите „Digital4“ стартират още в началото на 2016 година в Пловдив. Тяхната мисия е да популяризират дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в страната и Европа и да бъдат в помощ на бизнеса и образованието.