Слънцето гадае Вашия характер

Любимите ни форми могат да разкрият доста за нашия характер. Поне така смятат някои психолози.

Слънцето винаги е играело важна роля в религията и културата ни. Затова седнете удобно, отпуснете се, погледнете изображението по-горе и изберете онова слънце, което най-много ви допада.

Какво значи вашият избор?

1. Винаги сте усмихнати и позитивни, постоянно търсите начини, които биха ви направили по-добър човек. Не се обезкуражавате лесно и отстоявате своето. Вашата чаша винаги е „наполовина пълна“.

Всичко това ви прави както устойчиви, така и добри приятели, които подкрепят близките си във всякакви ситуации. Екстроверти сте, но понякога предпочитате да не натоварвате хората със своите проблеми. Обкръжили сте се единствено с малко, но наистина добри приятели.

2. Вие имате два основни приоритета: личното пространство и уважението от близките ви. На пръв поглед изглеждате като интроверт, но това е така, защото имате своите резерви към новото. И доста често имате право.

Държите на честността и доброто възпитание, а приятелите ви винаги могат да разчитат на вас. Имате добре развито шесто чувство, на което можете да разчитате.

3. Вие сте умни, много любопитни и смели, когато става дума за приключения. Човек може да разчита на честността ви, когато иска мнението ви, а преценката ви винаги е точна.

Вие сте лидер и останалите често се обръщат към вас за съвет. Те ценят чувството ви за справедливост.

4. Много е трудно на когото и да е да ви спре. Защото вие сте енергични, инициативни, винаги имате нови цели и амбиции, които искате да осъществите. 24 часа в денонощието не са ви достатъчни за всички идеи, които имате. Но за да осъществите мечтите си, трябва да умеете да подредите приоритетите си. Една от причините, поради които всички ви обичат, е позитивното ви излъчване.

5. Имате изумителната способност винаги да знаете как да помогнете на другите. Винаги намирате време и желание да разрешите чуждите проблеми. Понякога обаче това може да ви отвлича от вашите собствени. Или имате нужда да се чувствате необходими?

Въпреки че намирате решения за хората около вас, рядко споделяте как всъщност се чувствате и отказвате помощ. А може би няма да е толкова страшно ако помолите някой да направи нещо за вас.

6. Вие сте весел човек, обичате забавлението и се наслаждавате на всеки аспект от живота.

Препятствията са просто поредната причина да научите нещо ново. Конструктивната критика не ви плаши. Винаги сте положително настроени към другите. Околните ви смятат за човек, на който може да се има доверие, който има лидерски умения.

7. Новите цели ви вдъхновяват. Правите всичко възможно, за да ги постигнете. Често обаче се нагърбвате с твърде много неща. Всъщност – един живот няма да ви стигне, за да осъществите всички свои големи мечти. Трябва да разберете кои са най-важните за вас.

Другите ви смятат за енергичен човек, който не знае кога да се откаже от нещо. Влияете положително на хората около вас.

8. Всеки може да ви завижда за търпението, с което сте надарени. Не съдите прибързано, не се обиждате лесно. Винаги търсите първопричината на нещата и не се хващате за повода.

Всеки може да ви завиди за зрелостта и начина, по който избягвате грешките. Цените високо интелекта и той ви впечатлява най-много в хората.