Честит рожден ден, www.dolap.bg! Честити ни 6 години медийно присъствие!

Екологът и писател Дейвид Орр в една от своите книги направи  твърдение, което днес, на рождения ден на сайта ни www.dolap.bg искаме да Ви припомним:

„На планетата не са ѝ необходими повече „успели хора“ и дори изобщо са ѝ нужни.

Земята отчаяно се нуждае от миротворци, лекари, реставратори, разказвачи и изобщо от такива, които могат да обичат. Планетата ни има нужда от хора, заедно с които е добре да се живее.

На света са му необходими хора с морал, които са готови винаги да се присъединят в борбата, за да направят света едно по-добро и хуманно място. А тези човешки качества имат твърдо малко общо с „успеха“, както той днес бива определян в нашето общество“.

Скъпи наши читатели и приятели,

Вече 6 години ние от www.dolap.bg търсим, намираме и представяме пред Вас точно тези хора, които променят света към по-добро. Горди сме, че сме си поставили и отстояваме САМО тази задача.

Ние не сваляме правителства, нашата революция, нашите преврати са духовни, мирни, миротворящи.

Ние възкачваме със силата на журналистиката, на словото – онези хора , за които обществото заслужава да научи, да познава, да уважава.

Повтаряме благодарностите си от миналата година и ще ги повтаряме всяка година, като се надяваме списъкът да расте с нови приятелства и рекламодатели:

Благодарим от сърце на Община Стара Загора и на Тракийски университет, че ни припознаха и повярваха в нас! На славните училища – 2 ОУ „П.Р.Славейков“, 4 ОУ „Кирил Христов“, 6 ОУ „Св. Никола“, СУ“Иван Вазов“, ГПЧЕ“Ромен Ролан“, ПГКНМА „Проф. Минко Балкански“, лично на големия математик и приятел Любомир Любенов, на Център „Алтернатива“, на НЧ“Николай Лилиев“, на Общински съвет-Стара Загора, на инж. Емил Енчев, на сътрудниците ни д-р Румяна Лечева, Гинка Михайлова, Стоянка Пастърмова и др.

Специални благодарности на героичната Детска градина №10 „Светлина“ за приятелството и вдъхновението, което черпим от деца и преподаватели!

Обещаваме, че няма да се променяме и ако заложите на сътрудничество с нас, ще получите в замяна живо присъствие на събитията Ви, оригинални материали, персонално отношение, специални думи. А нашата аудитория не е само в страната ни, а и в много страни по света. И най-важното – от добрата енергия ли, от професионализма ни ли, от що ли – но тези, които работят с нас, винаги печелят и винаги успяват. Проверено!

Честит рожден ден на нас, www.dolap.bg! Честит Еньовден!

Бъдете здрави, вдъхновени, умни, вярвайте ни и ни четете!

Росица Ранчева

Уляна Кьосева