Хиляди любители на автомобилите си дават среща на Летището в Стара Загора

На 18 юни 2022 г., за 20-ти път, любителите на немската автомобилна индустрия си дават национална среща. „БМВ клуб България“ избра отново Летище Стара Загора за мащабното си събитие, което започна със спирането на дъжда сутринта и ще продължи през целия ден. Ежегодното мероприятие е емблематично и чакано от феновете не само на конкретната марка, но и на автомобилите като цяло. Около 20 хиляди души са запленените от еуфория и адреналин покрай пистата в града.

Община Стара Загора получи благодарствен плакет за доброто партньорство при реализиране на инициативата. Организаторите и тази година успяха да надминат очакванията на авто общността и сътвориха истинско шоу, с много изненади, игри и награди за публиката.

За хората с „бензин в кръвта“ има специални демонстрации и възможност да бъдат на първа линия с някои от най-големите имена в автомобилизма у нас. Драг, дрифт, поглед „под капака“ на ретро класики, както и на най-новите представители на марката – това придружено с много музика и екшън се случва в момента на Летището.

На място се продават билети, а организаторите са категорични, че имат още какво да покажат на публиката, която продължава да приижда.

Краси Кънева