Банди от лекари ще опъват жици под липите на Стара Загора

За първи път в България, на 8-ми и 9-ти юли 2022 година , в Стара Загора, на Античен форум „Августа Траяна“, от 19:00 ч. започва „Doctor ROCK“. Това е българският фестивал за лекари-рокаджии . Ще участват банди от София, Пловдив, Бургас, Велико Търново и Стара Загора.

Входът е свободен!
В мрачното време на ковид пандемията, когато социалните контакти в държавата бяха стигнали почти до точката на абсолютната нула, LED SEVEN BAND продължава да репетира и безнадеждно да мечтае за участия, за да не загуби концертния си хъс.

И тогава идва идеята на басиста на групата,старозагорецът д-р Станимир Трошев -да организират техен, собствен рок фестивал, с групи от цялата страна,. Има едно единствено условие – да има поне един лекар в групата.

Следва малко ровене из Интернет, телефонни обаждания на приятели и всичко тръгва. Оказва се, че в България има много лекари – музиканти. Идеята се харесва на всички.

Рок музиката е музика на свободния човек, при нея водеща е емоцията. Естествено при „Доктор Рок „- музиката лекува душата.

Идеята е подкрепена и от Община Стара Загора.

И така, след Джаз форум Стара Загора, очаквайте „Доктор Рок“!

Долап.бг