Едни от най-големите имена в дигиталния маркетинг в България ще присъстват на безплатната двудневна онлайн DigitalPRO Конференция 2022!

На 14-15 май (събота и неделя) ще се проведе най-голямото безплатно онлайн събитие за дигитален маркетинг в България, на което най-добрите експерти у нас ще споделят опита си относно новости, тенденции, работещи подходи и успешни стратегии.

Организатори на събитието са екипът на Zapomedia, които през последните години ежегодно организират конференции за дигитален маркетинг, на които доказани експерти и топ лектори споделят опита си с над хиляди маркетинг специалисти и собственици на бизнес.

Тази година от Zapomedia са се постарали да организират най-мащабното онлайн събитие за дигитален маркетинг, което ще бъде напълно безплатно за всички, желаещи да се включат и обогатят знанията си в тази сфера. За два дни 24 теми и 27 лектора – изявени имена в тясно специализирани области, ще споделят за всички новости и промени в дигиталния свят.

DigitalPRO Конференция 2022 тази година ще бъде онлайн и с безплатен достъп на 14 и 15 май.

Темите за конференцията са съобразени с последните новости в постоянно променящия се дигитален свят и маркетинг. Подбраните лекции са с фокус изцяло върху практическата насоченост с реални примери и изпитани стратегии на лектори с дългогодишен професионален опит и знания.

Теми на конференцията:

Facebook, Instagram, Google, Tik Tok

SEO, HTML5 ads, Email marketing

Web 3 & Crypto marketing

Creative, Content, Storytelling

Ecommerce & B2B marketing

Branding & Employer Branding

Community, Gamification, Events

Повече информация за безплатната конференция, лектори и програма може да намерите на следния линк: https://conf.digitalpro.bg/