„Ние сме музиканти” започва на 5 март 2022 г.

Държавна опера-Стара Загора започва първия етап от своя проект за деца „Ние сме музиканти” на 5 март 2022 г. от 11.00 часа. Във фоайето  на Операта е подготвено специално аранжирано в свежи цветове пространство, в което малчуганите да се чувстват уютно, сигурно и спокойно. В пилотните занимания в Арт-терапевтичните и развитийни работилници ще участват 32 деца, които са разпределени в съответните групи, съобразени с техните различни потребности. Местата вече са попълнени и вместо предвидените 3 групи, са сформирани 7. Селекцията е направена по реда на записването.

Поради големия интерес към „Ние сме музиканти”, Държавна опера-Стара Загора поема ангажимента да уведомява периодично за свободни места записаните деца в „листата на чакащите”, които до момента са 48. „Ние сме музиканти” е дългосрочен проект, който ще присъства постоянно в програмата на театъра. Но като се има предвид спецификата на предвидените дейности, групите са с ограничен капацитет.

Заниманията ще се провеждат от ръководителя на проекта Русалина Мочукова /магистър по Логопедия/ всяка събота или неделя по допълнително обявен график. Предварителната среща на Русалина Мочукова с децата и техните родители ще се състои на 27 февруари т.г., неделя, за което всички ще бъдат уведомени по телефона и по електронната поща.

За допълнителна информация:

Уляна Кьосева тел. 0885878630, 0887978452

Е-mail: ukioseva@abv.bg