Стара Загора се присъединява към кампанията „Влез в мрежата“

Балетът на Държавна опера-Стара Загора по атрактивен начин ще открие кампанията „Влез в мрежата“ в началото на събитие на 5 август /четвъртък/. Младите артисти ще изпълнят танца Йерусалема заедно с тези присъстващи на събитието, които искат да научат стъпките и да се включат.

Стара Загора се присъединява към кампанията „Влез в мрежата“ на Програма „Развитие на човешките ресурси“ (2021-2027). Събитието в града под липите ще се проведе от 18:00 часа на 5 август (четвъртък) на сцената пред Община Стара Загора. Партньори на програмата са Община Стара Загора, Държавна опера-Стара Загора, Международен младежки център-Стара Загора, Областен информационен център-Стара Загора и Бюрото по труда. Водещи на събитията от кампанията „Влез в мрежата“ са актьорите Александър Кадиев и Катерина Евро.

Общо седем български града са част от кампанията „Влез в мрежата“ – Пловдив, Русе, Варна, Стара Загора, Бургас, Сандански и София. Събитията са част от Конференцията за бъдещето на Европа. Целите на кампанията „Влез в мрежата“ са да демонстрира по забавен начин важността от адекватни дигитални умения и да събере предложенията на българските граждани за бъдещето на Европа. Предложенията за бъдещето на Европа ще бъдат събрани чрез анкети на място и в уебсайта на програмата, след което ще бъдат обобщени и изпратени на Европейската комисия.

Анкетите от всички събития ще бъдат обобщени и изпратени на Европейската комисия, с което България се включва в картата на Конференцията. Всеки, който иска да изрази мнението си, ще може да го направи и в сайта на програмата – https://esf.bg/, където анкетата ще бъде публикувана в електронен вариант.