Временни промени в разписанието на градския транспорт в Стара Загора

По време на Новогодишните празници, в периода 31 декември – 3 януари включително, автобусните и тролейбусни линии, обслужвани от „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД, ще се изпълняват, както следва:

На 31 декември градските линии ще се изпълняват през целия ден по разписание. Последните курсове на транспортните средства ще бъдат с час на тръгване от първа спирка до 19:03 часа. При извънградските линии – курсовете ще се изпълняват с начални часове на тръгване от първа спирка до 18:05 часа.

В първия ден на 2021 година курсовете на градския и извънградски транспорт ще се изпълняват с неделно разписание с начален час на тръгване 09:00 часа.


На 2 и 3 януари градският транспорт ще се движи с неделно разписание.


Актуалните промени в разписанието на автобусните и тролейбусните линии, обслужващи територията на община Стара Загора може да намерите на адрес – https://www.starazagora.bg/bg/gradski-transport.


Община Стара Загора напомня на пътуващите граждани да спазват висока лична хигиена при пътуване, да носят необходимите предпазни средства, както и да се информират своевременно за актуалните маршрутни разписания на градския и междуградския транспорт.


Ръководството на дружеството пожелава на всички старозагорци весели празнични дни.