Зов за помощ

Петър Петров е на 49 години от гр. Стара Загора. Младият баща има 3 дъщери – Йоана на 21, Румяна на 17 и Вяра, която е едва на една годинка. На 3 ноември 2019 г. Петър е диагностициран с карценом на левия бял дроб във втори стадий. Започва лечението си в България – първо в Стара Загора, после в София, но за съжаление не постига желаните резултати от терапията, даже напротив – състоянието му се влошава значително. За момента алтернативното лечение за Петър е в клиниката “Аджибадем” в Истанбул, Турция. След първата инхибиторна химиотерапия Петър се чувства значително по-добре. В последствие обаче десният му бял дроб започва да събира течности. За да се проведе следващият курс на лечение, Петър първо трябва да се стабилизира в интензивното отделение на болницата. Манипулациите с престоя струват 3500€ на ден, като е неясно колко време ще продължи лечението. За цялостното лечение в турската клиника са нужни 50 хил. евро – сума, която е непосилна за семейството. Животът на това семейство е ежедневна борба от 9 месеца. Болката в очите на съпругата и дъщерите на Петър е огромна. Нека му помогнем да отгледа малката си дъщеря!

Ето и текстът, написан от най-голямата му дъщеря Йоана: (Всеки от Вас може да се свърже с нея – тел. 00359896273944, e-mail: iyoanappetrova1998@gmail.com)

Здравейте, Приятели! Аз съм най-голямата от трите дъщери на Петър. Най-малката от нас е на една година, а средната е на 17. Надявам се нашата история да докосне сърцата ви и да помогнем на един прекрасен баща да отгледа едногодишната си дъщеричка!

Баща ми е най-силният мъж, когото познавам!

На 3 ноември 2019 беше диагностициран с дребноклетъчен карценом на левия дял на белия дроб във втори стадий  Започнахме лечението му в България, но за съжаление не постигнахме желаните резултати от терапията, а даже напротив – състоянието му се влоши значително. Предложиха ни лечение в клиниката Аджибадем в Истанбул, Турция. След първата инхибиторна терапия той се почувства много добре, но за съжаление, снощи вечерта разбрахме, че десният му бял е започнал да се пълни с течност. За да се проведе следващия курс на лечение той първо трябва да се стабилизира в интензивното отделение на болницата. Манипулациите с престоя струват 3500€ на ден, като е неясно колко време ще продължи лечението.

По тази причина се обръщам към вас с молба да дарим живот на Петър! Животът ни е ежедневна борба от 9 месеца. Надяваме се, че с Ваша помощ ще успеем да върнем живота на Петър, моят баща!“ 

Линк за дарения:

https://helpkarma.com/campaign/jivot-za-petar-2160/dashboard/preview

Банкови сметки за директно дарение.

Сметката на съпругата на Петър – Надя Петрова в български лева е: 

IBAN:

BG58RZBB91551008387942 

SWIFT/BIC:

RZBBBGSF 

BENEFICIARY:

NADYA ANTONOVA PETROVA 

Сметките, на които кампанията е базирана на името на Йоана: 

Euro account 

Beneficiary

Yoana Petrova 

IBAN

GB95 REVO 0099 7083 4297 15 

BIC

REVOGB21 

Или  

Euro account 

Beneficiary

Yoana Petrova 

IBAN

NL09 INGB 0656 9660 17 

BIC

INGBNL2A