Йоанна Димитрова с номинация за Будител на 2018 г.

Йоанна Димитрова, директор на Детска градина № 10 „Светлина“ Стара Загора е единствената номинирана от града ни в престижния сайт www. uchilishta.bg в Кампанията „Будител”.

„Вярваме в доброто. Водим се от убеждението, че добрите практики трябва да бъдат показвани. Нашата цел е да представим истории за пример, да покажем хората, които променят образованиeто. Регистрирай се, гласувай за вече номиниран участник или направи своето предложение за съвременен будител.Всеки събрал повече от 5 гласа ще бъде представен на нашата платформа „Училища.бг“ и ще получи почетна значка „Будител“. – пишат организаторите на кампанията в навечерието на един от най-светлите български празници 1 ноември – Ден на будителите.

Защо колективът на Детска градина „Светлина” номинира своя директор Йоанна Димитрова? „Защото човек е голям, колкото са големи мечтите му! Защото очите й са едни такива – искрящи! Защото е водач! Защото има куража да се изправя и справя! Защото може! Защото е Будител!”

Ако и вие мислите така, гласувайте, като намерите на сайта номинацията на Йоанна Димитрова https://obrazovanie.uchilishta.bg/Nominations.

Тази година е силна година за Йоанна, която получи Наградата „Стара Загора” в Навечерието на 24 май!

Гласувайте за Йоанна Димитрова и в Кампанията „Будител”!

Йоанна, желаем ти успех! И без да го доказват класирания в различни кампании, за нас, за хиляди родители и твои приятели в града, ти си истински Будител на България в 21 век!

Приятелите от Долап.бг