Исторически УСПЕХИ за школа Бага-Тур и за България на Европейското първенство по 3D мишени

ПУБЛИКУВАМЕ БЕЗ РЕДАКЦИЯ СЪОБЩЕНИЕТО. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!!
“ Исторически УСПЕХИ за школа Бага-Тур и за България!
Две поредни години на ПОБЕДИ!
Скъпи приятели,
С гордост и радост ви съобщаваме, че нашият дългогодишен школник Христо Христов постигна невероятен успех на Европейското първенство по 3D мишени в Австрия, Bad Kleinkirchheim, провело се между 21-29 юни 2024 г.!
Въпреки проливните дъждове и непоносимите жеги, той успя да се пребори със 100 директни съперници в дивизията с традиционен лък и да спечели бронзов медал. Това е едно от най-големите постижения за стрелбата с традиционен лък в България и ние сме безкрайно горди!
Нашите съперници бяха представители от националните отбори на своите страни, което означава, че мерихме сили с професионалисти на най-високо ниво. Миналата година нашият отбор, отново воден от Христо Христов, също взе бронз на отборното състезание на HDHIAA с исторически лък. Този постоянен успех доказва таланта и отдадеността на нашите стрелци.
Изключителни резултати постигнаха и Velin Kosev, който зае 14-то място, Петър Славчев – 26-то място, а Gabriela Hristova се нареди на 8-мо място при жените. Всички те доказаха, че в школа „Бага-Тур“ се подготвят едни от най-добрите стрелци в Европа!
Състезанието беше организирано от IFAA (Международната асоциация по приложна стрелба) – най-голямата асоциация в света, която позволява стрелбата с традиционен лък. Тази организация събира най-добрите стрелци от целия свят и предоставя платформа за изява и развитие на нашите умения и спортен дух.
Домът на багатурите, Аул Бага-Тур, не е просто място за тренировки – тук възстановяваме и поддържаме ценностите на прабългарите, учим се на дисциплина и решителност и постигаме изключителни резултати! 🏅
Присъединете се към нас и станете част от най-добрата школа за историческа стрелба с лък в България! Заедно ще продължим да пишем история и да достигаме нови върхове!“