Честит и благословен 8-ми рожден ден на Долап.бг!!!!!!!!!!

Навръх Деня на Свети Йоан Кръстител, известен сред народа като Еньовден, Долап.бг стана вече на 8 години!

„Екологът и писателят Дейвид Орр в една от своите книги направи твърдение, което днес, на рождения ден на сайта ни www.dolap.bg искаме да Ви припомним:

На планетата не са ѝ необходими повече „успели хора“ и дори изобщо не са ѝ нужни.

Земята отчаяно се нуждае от миротворци, лекари, реставратори, разказвачи и изобщо от такива, които могат да обичат. Планетата ни има нужда от хора, заедно с които е добре да се живее. На света са му необходими хора с морал, които са готови винаги да се присъединят в борбата, за да направят света едно по-добро и хуманно място. А тези човешки качества имат твърде малко общо с „успеха“, както той днес е определян в нашето общество“.

Скъпи наши читатели и приятели, Вече 8 години ние от www.dolap.bg търсим, намираме и представяме пред Вас точно тези вдъхновяващи личности, които променят света към по-добро. Горди сме, че сме си поставили и отстояваме САМО тази задача.

Повтаряме благодарностите си от миналата година и ще ги повтаряме всяка година, като се надяваме списъкът да расте с нови приятелства и рекламодатели: Благодарим от сърце на Община Стара Загора и на Тракийски университет, че ни припознаха и повярваха в нас!

Специална благодарност на екипите на отделите „Култура“ и „Образование“ при Общината. На детските градини No10 „Светлина“, №20 „Мир“ и No 66 „Детски рай“. На славните училища – НУМСИ „Христина Морфова“, 2 ОУ „П.Р.Славейков“, ОУ „Кирил Христов“, 5 ОУ „Митьо Станев“, 6 ОУ „Св. Никола“, 9 ОУ“Веселин Ханчев“, СУ “Иван Вазов“,  На международната фондация „Миню Балкански“, лично на големия математик и приятел Любомир Любенов, на Център „Алтернатива“ и лично на неговия председател инж. Анастасия Василева, на НЧ“Николай Лилиев“, на сътрудниците ни д-р Румяна Лечева, Гинка Михайлова, д-р Стоянка Пастърмова, Таня Николова, Милена Александрова и др.

Нека има здраве, мир, любов, творческо вдъхновение, алтруизъм и с отдаденост да променяме света, в който живеем, към по-добро!

Екип на Долап.бг

Снимката е направена на първия рожден ден на Долап.бг. От ляво на дясно – Снежанка Маринова, Росица Ранчева и Уляна Кьосева