OTTO – новата платформа, която свързва таланти в изкуството и бизнеса

OTTO е иновативна платформа, създадена да улесни взаимодействието между талантливи артисти и бизнеси. Предлага се уникална възможност за творци от всички области на изкуствата: мода, кино, театър, музика, изкуство, литература, телевизия и др., да представят своите умения и да намерят нови професионални възможности, докато бизнесите лесно и бързо откриват необходимите им таланти.

Неин основател е младият предприемач Итън Стоилов, който успешно съчетава образованието си по „Връзки с обществеността“ във Факултета по журналистика и масова комуникация в СУ „Св. Климент Охридски“, със страстта си към изкуството и технологиите. „С OTTO искаме да създадем пространство, където артистите могат да реализират пълния си потенциал, а бизнесите да имат достъп до общността ни. Нашата цел е да подпомогнем креативността и да улесним процеса на свързване между творци и компании“, споделя създателят на OTTO Итън Стоилов.

С иновативната система, потребителите могат да: откриват и се свързват с артисти за различни проекти и събития; регистрират кастинги и работни позиции в сферата на арт индустриите; кандидатстват за работни позиции; сътрудничат с други творци и бизнеси за създаване на иновативни проекти.

Платформата притежава интуитивен интерфейс, който улеснява потребителите в търсенето и намирането на информация. Потребителите могат да създават профили, които подробно представят техните умения и опит, а системата за обяви гарантира надеждност и удобство в бързото намиране на работа и възможност за изява.

Повече за платформата и общността от таланти, може да научите от уебсайта –  www.otto-artists.com.