„Момо и времекрадците“ на 9 юни – премиера на Актьорска школа „ДоТТеатър““

ПОКАНА за премиерата:

Месец МАЙ винаги е наситен с емоции и вълнения. Такъв е и за нас. . .

След отминалите две премиери в началото на месеца сме нетърпеливи да Ви поканим на ПРЕМИЕРАТА на по-големите деца от школата (възрастова група 10г. -13г.).

Заповядайте на 9-ти ЮНИ от 19:00ч. в Куклен театър Стара Загора / State Puppet Theatre Stara Zagora на спектакъла „МОМО и времекрадците“ | ПРЕМИЕРА на Актьорска школа „ДоТТеатър““

Има една голяма и въпреки това съвсем обикновена тайна. Всички хора вземат в нея участие, всеки я знае, но малцина се замислят над нея. Повечето хора просто я приемат и въобще не се учудват. Тази тайна е времето.

Съществуват календари и часовници, които да го измерват, но това едва ли е всичко, тъй като всеки знае, че на някого един-единствен час може да се стори като вечност, понякога обаче часът може да отлети и като миг — в зависимост от това какво се преживява през този час.

Защото времето е живот. А животът живее в сърцето.

И тъкмо това никой не знаеше по-добре от СИВИТЕ господа. Никой не познаваше като тях стойността на един час, на една минута, на една-едничка секунда живот. Естествено, те го разбираха по свой си специален начин, както пиявиците разбират от кръв, и действаха именно по този начин.

Бяха свързали своите намерения с времето на хората. Грижливо бяха подготвили планове с далечни срокове. Най-важното за тях бе, че никой не обръщаше внимание на тяхната дейност. Незабележимо се настаниха в живота на големия град и неговите жители. И крачка по крачка, без никой да забележи, всекидневно напираха и завладяваха собствеността на хората… ⌛

Единствено Момо остава незасегната от зловещия план на сивите хора, но дали ще й стигнат силите да се им се противопостави и да помогне на своите приятели, ще има ли кой да я подкрепи в тази непосилна задача?

Билети за вход непосредствено преди спектакъла или предварително чрез:

✔️ съобщение до DoT Theatre

✔️ dottheatrestz@gmail.com

✔️ тел: 0886789273