11-то Основно училище „Николай Лилиев” е отличено в Конкурса „За учителя с любов“

11-то Основно училище „ Николай Лилиев” е отличено в един интересен конкурс на Мебелна фирма „Виденов”. Конкурсът „За учителя с любов“ има за цел да превърне учителските стаи на 10 български училища в по-уютни и приветливи пространства за преподавателите. Организаторите пишат: „Получихме цели 83 писма и всички от тях бяха удивителни и неповторими! Затова сме изключително развълнувани да съобщим, че взехме решение да увеличим броя на победителите от 10 на 24! Всяко училище печели 2 кресла, 2 етажерки, 1 канапе, 1 холна маса. С тази инициатива бихме искали да продължим своя ангажимент към нашето общество и да дадем пример колко важно е да правим добро заедно! Безкрайно благодарни сме на всички участници, че докоснаха истински сърцата ни!“ Да бъдеш учител означава да запалиш пламъка на знанието и да подхранваш любопитството му всеки ден!”

Участниците в конкурса отговориха в своите мотивационни писма на следните въпроси:

– Опишете мечтаното от Вас училище.

– Кое е най-важното нещо, което учителят трябва да предаде на децата?

– Какво бихте искали най-много за колегите си?

– Кога последно ремонтирахте учителската стая?

Тук са всички отличени в конкурса. Долап.бг не рекламира фирмата, а разказва за всички хубави инициативи, които подкрепят българското школо!

https://videnov.bg/page/novini?_gl=1*e1e5z1*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjwx-CyBhAqEiwAeOcTdRgxXzuf3iPu20yG61_zFaKeDe2WSjzQLXw9w193wxHo6ty0EJuUABoCsywQAvD_BwE&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1vVCo-C7QdIDoeFp1Uyg3TRBoWuc8ynH8Uru9WhxgiWpvZiiAJBCx2Gu8_aem_AfrsJ3DEl5MjYQUQ