Къде и кога ще са абитуриентските балове на старозагорските абитуриенти?

За 1214  абитуриенти на Стара Загора  удари последният училищен звънец. В повечето училища те бяха тържествено изпратени с церемония, с прощаване със знамето, със сълзи от радост и осъзната тъга към отминалите най-красиви и безгрижни години  от живота им, с много цветя и изречена благодарност към учителите…Предстоят задължителните Държавни зрелостни изпити, а след тях и дългоочакваните абитуриентски балове.

Както Долап.бг вече писа, Община Стара Загора подготвя изненади – красиви кътове, музика, поздравления. Освен това, всеки абитуриент ще получи лично послание от кмета Живко Тодоров, който честити абитуриентството  с много мили благопожелания.

Абитуриентските балове са уникално преживяване не само за абитуриентите, но и за родителите и приятелите им, както и за любознателното гражданство. Затова си позволяваме да публикуваме местата, където ще се състоят събитията:

Средно училище „Железник“ изпрати своите  25 абитуриенти на 13 май т.г., а балът ще бъде на 25 май 2024г. в Бални зали „Тера“.

ПГСАГ „Лубор Байер“ изпрати своите 126 абитуриенти на 10 май, а балът ще бъде на 25 май в Бални зали „Тера“.

НУМСИ „Христина Морфова“ изпрати на 13 май 35 абитуриенти, балът на които ще бъде в Комплекс „Загорка“ на 25 май.

ПГМТТ „Никола Й. Вапцаров“ изпрати 20 абитуриенти на 13 май  в двора на гимназията. Балът ще бъде на 25 май в ресторант „Кипарис“.

СУ „Максим Горки“ изпрати 99 абитуриенти на 8 май. Балът ще бъде на 25 май в Бални зали „Тера“.

ГПЧЕ „Ромен Ролан“ изпраща своите 206 абитуриенти на 24 май. Балът ще бъде в същата вечер в Бални зали „Тера“.

СУ „Иван Вазов“ изпрати 25 абитуриенти на 13 май. Балът ще  бъде на 24 май в Парк-хотел „Стара Загора“.

СУ „Васил Левски“ изпрати своите 21 абитуриенти на 10 май. Балът им ще бъде на 25 май в Бални зали „Тера“.

Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“ изпрати на 10 май 108 свои абитуриенти. Балът ще бъде на 24 май в Бални зали „Тера“

Професионална гимназия по облекло и хранене „Райна Княгиня“  на 13 май изпрати своите 95 абитуриенти. Балът им ще бъде на 25 май в ресторант „Верея“

НПГВМ „Иван Павлов“ ще изпрати официално своите 86 абитуриенти на 21 май. Балът им ще бъде на 24 май в ресторант „Мериан Палас“.

Професионална гимназия по строителство и дървообработване „Инж. Недьо Ранчев“ изпрати на 14 май 17 абитуриенти. Балът ще бъде на 24 май в ресторант „Кипарис“.

СУ „Христо Ботев“ изпрати 18 абитуриенти.

Долап.бг