„Дни на иновациите“ в Стара Загора на 14 май

Заповядайте на 💡 „Дни на иновациите в образованието“ 💡 в Стара Загора на 14 май!
Поредицата от информационни събития има за цел да представи актуална информация, свързана с образователните иновации, да подкрепи институциите по пътя към трансформация и развитие и да се срещне с представители на училищата и детските градини от региона.
Събитието включва 2 части:
🔹първата част е насочена към детски градини, с фокус върху социално и емоционално развитие и STEAM: как тези подходи могат да трансформират начина, по който възпитаваме и обучаваме нашите най-млади ученици, като създаваме основа за тяхното цялостно развитие и благополучие.
🔹а втората към училищата с акцент на изкуствения интелект в образованието: как AI може да улесни администрирането на процеси и дори да влезе в класната стая?
🗓 14 май 2024 г. (вторник)
✅09:45 – 12:00 часа – Детски градини
✅12:45 – 16:00 часа – Училища
📍Зала 12, Педагогически факултет, Тракийски университет
Участието е безплатно за до двама представители на организация.
Направете вашата бърза и лесна онлайн регистрация 👇
🎫 за Детски градини: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfA4sRSclcHWmw1uO…/viewform
🎫 за Училища: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd-jB2djO…/viewform
Център за творческо обучение е пионер в областта на образователната трансформация в България. С над 10-годишен опит в сферата на образователните технологии, ние постоянно търсим и споделяме световния опит, за да подкрепим качествената промяна в българското образование.
Очакваме с нетърпение да срещнем организациите от Стара Загора и споделим вдъхновяващи идеи и практически решения за подобряване на образователния процес.