Девето основно училище „Веселин Ханчев“ превърна мечтите си в реалност със спектакъла „Сбъдваме заедно“

На 30 април 2024 г., Културен център „Стара Загора“ се превърна в център на магията и вълшебството, благодарение на един невероятен спектакъл, посветен на сбъдването на мечтите.

Под надслов „Сбъдваме заедно“, ученици, родители, дарители и граждани на Стара Загора се събраха, за да се потопят в света на изкуството. Зала, изпълнена с усмивки и ентусиазъм, свидетелства на изключителното представление, което не само забавляваше, но и вълнуваше душите на всички присъстващи.

Със средствата, събрани от билети и дарения, Деветото основно училище „Веселин Ханчев“ ще изгради специално място, където учениците ще могат да развиват своите таланти, да се учат и забавляват – Стая за мечти. Организаторите на събитието изказват своята благодарност към всички участници, които се включиха в спектакъла и благотворително танцуваха, и пяха за всички гости в залата: Балетна школа „Феерия“, Танцова група “DO IT CREW’”, Център за подкрепа на личностното развитие – Стара Загора, Вокална група “Весели ноти” към Девето основно училище „Веселин Ханчев“, Даниела Колева – бивша възпитаница на училището, Детско-юношеска школа “Нашенци”, Танцов клуб „Заралии“ с ръководител Стела Славова, Танцова формация “Димитров”, Балетна школа “ПаДеКре”, Мажоретният състав на Девето основно училище „Сини крила“ под ръководството на Виктория Колева. С тяхното участие спектакълът се превърна в незабравимо събитие, което ни напомни, че сбъдването на мечтите е възможно, когато работим заедно. “Благодарим много и на нашите най-щедри дарители: ВИК – Стара Загора в лицето на инж. Радостин Миланов и главен инж. Николай Калудин, Зонта клуб – Стара Загора, Инър Уийл клуб – Стара Загора, Лайънс клуб Стара Загора – Августа , както и десетки други. Огромна благодарност изказваме и към родителите от Обществения съвет, без които това начинание нямаше да се осъществи. Техният принос е от съществено значение за сбъдването на мечтите на нашите ученици.”  – каза за Долап директорът на Девето ОУ – Мария Горчева.