Какво е въздействието на музикалните ноти върху здравето – любопитно

КАКВО Е ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА МУЗИКАЛНИТЕ НОТИ  ВЪРХУ ЗДРАВЕТО ВИ 🙏
Нотата Do (C) вибрира с честота от 396 херца, за освобождаване на страх и вина.
Нотата RE (D) вибрира с честота 417 херца за трансформация, трансмутация и преобразуване на нашето психическо състояние, за да достигнем приемането на божественото.
Нотата MI (E) вибрира с честота 528 херца, за трансформация и възстановяване на ДНК.
Нотата FA (F) вибрира с честота от 639 херца за квантово познание, тоест за подобряване на знанията, ускоряване на интелигентността, как? Слушайки дълго време звука на нотата FA, мозъкът може да изпита намаляване на химическо съединение, присъстващо в мозъка и наречено кинуренова киселина, което може да подобри когнитивните способности както на здрави хора, така и на пациенти, страдащи от невродегенеративни или психотични разстройства .
Нотата SOL (G) вибрира с честота от 741 херца и въздейства и разширява човешкото съзнание.
Нотата LA (A) вибрира при 852 херца и събужда интуицията, нотата LA засяга епифизата или епифизата, така нареченото трето око, което представлява антената на човешкото същество, не само интуицията като част от способностите на човека, но телепатията, психокинезата и други способности на човека, ще се развият от влиянието на тази нотка в човешкия мозък.
Нотата SI вибрира с честота от 963 херца и въздейства на нервната система, като я стабилизира и балансира енергиите, натрупани от стрес и други фактори.