Община Стара Загора организира среща “Опознай Стара Загора отблизо” със студенти от Софийски университет 

На 12 април 2024г. от 15:00 до 17:00 часа в Заседателна зала 1 в Ректората на Софийския университет ще се проведе специално събитие, организирано от Община Стара Загора, в партньорство със Софийски университет и представители на бизнеса от региона – “Опознай Стара Загора отблизо” . Целта на дискусията е да бъдат представени пред студентите от университета възможности за кариерно развитие и реализация в града.

Студентите ще се срещнат с Радостин Танев, заместник-кмет с ресор „Транспорт, екология, инвестиции и зелен преход“, Росица Райкова, началник на отдел „Инвестиции, енергийна ефективност и зелен преход“, както и с Маргарита Крумова, началник на отдел “Туризъм”. Те ще имат възможност да разговарят и с представители на водещи компании и потребители на кадри, както и с интересни гост-лектори от града.

Събитието предоставя на студентите възможност да изградят контакти в професионалната среда и да се запознаят с актуалните сфери за реализация в Стара Загора, както и да зададат своите въпроси.

Стефани Бабадалиева