Писмо от Вселената до Човека – любопитно

ПИСМО ОТ ВСЕЛЕНАТА ДО ЧОВЕКА
Скъпи човеко, ако в момента четеш това писмо, искам да ти съобщя новината, че имаш голям късмет. Сред милиони и милиони звезди, галактики и планети, ти си тук, в този точно момент и имаш възможност да четеш, да се смееш, да плачеш, да обичаш и да живееш. Не всички набори от атоми имат такъв късмет и аз дори нямам.
Не можах да те създам като съвършено същество, нито като божествено същество, но ти дадох душа и съзнание, направих те свободно същество. Тук съм, за да ти помогна да осъществиш мечтите си. Но ще трябва да си наясно с това, което искаш от мен: посади мир и спокойствие в ума си и аз ще ти го дам. Твоите действия, мисли и думи са огледалото на онова, което в един момент ще ти върна сто пъти.
Искам да ти дам съвет. Те не е заповед, но ако слушаш, ще си благодарен/-на. Обичай много и винаги обичай, но не забравяй, че любовта не е в притежаването, а в оценяването, възхищаването, споделянето и чувстването. Не забравяй, че за да обичаш други същества, първо трябва да обичаш себе си, точно какъвто/каквато си.
Остави настрана омразата, несправедливостта, расизма, материализма. Нахрани душата си с изкуство, с музика. Подхранвай се всеки ден с това, което обичаш да правиш, излизай да разглеждаш света, пътувай. Не забравяй, че ти ​ите част от мен точно както аз съм част от вас. Ако нахраниш душата си, ще нахраниш и моята и ние ще постигнем този велик баланс.
Скъпи човеко, ще те накарам да падаш понякога и може да си помислиш, че съм те подвела, но трябва да знаеш, че го правя, за да можеш да се научиш да ставаш по-силен. Ще те изпълвам със сълзи понякога, с тъга, но помни, че в края на онази голяма тъмнина винаги ще има светлина за теб.
През целия ти живот ще отнемам някои от твоите близки братя, но не се притеснявай, помни, че всичко има цел, смъртта е само продължение на живота, те не умират, те само се превръщат в същността и енергията на Вселената, в същото, което дишаш всеки ден.
Човеко, ти никога не си сам. Когато се чувстваш самотен, не забравяй, че съм тук, виждам те и те чувствам. Би било много трудно да ти дам физическа форма на цялото си същество, но аз ти дадох частици от душата си, дадох ти луната, която можеш да съзерцаваш всяка вечер, звездите, слънцето, дарявах ти цветя ,
Дадох ти съвършена природа, твоята майка природа. Тя се казва Пачамама, Гея и трябва да се грижиш за нея, да я обичаш и уважаваш, да се учиш от нея, защото е мъдра.
Не направих религиите, нито идеологиите, които действат напълно в моя противоположност, разделяйки хората и класифицирайки ги. Създадох свободни същества. Ето защо сте свободни да ми дадете формата, която искате. Може да е на Бог, на идеология, на божество, просто не можеш да не вярваш в мен.
Много е трудно да те запозная с моите тайни, историята на моето творение и моята цел. Просто искам да се възползваш от тази секунда, която ти дадох през цялата си история, за да живееш пълноценно всеки ден, който ти давам.
Моля те, накарай ме да те запомня, остави следата си като човек в тази красива история.
Вселената
Не забравяй, че всяко действие, което правиш със сърцето си, ще има ехо в цялата Вселена.
Споделете с любов и смирено уважение
Обичам ️
Sol Kin