Думи на обич, възхищение и признателност след концерта на Маестра Веселина Кацарова

Това беше изключителен момент в моя живот като музикант и директор на операта на Стара Загора. Благодаря на съдбата, че познавам и мога да бъда толкова близо до гениалната наша, българска оперна Дива- Веселина Кацарова! Незабравим концерт остана в сърцата на толкова много хора!
Благодаря!
Огнян Драганов, Директор на Държавна опера-Стара Загора
Има събития, които вдъхновяват, възхищават, трогват, разтърсват, докосват. Сменят се чувства, които музикалните номера и интерпретация предизвикват. Залата е ту притихнала, ту изригва в аплаузи и възторг. Но никой не остава безразличен. Тишината и гласът на Веселина Кацарова – това няма как да се опише…Феноменът ГЛАС и една голяма оперна дива, пред която в продължение на десетилетия се е прекланял целия оперен свят! Нашето Веси!
Веселина Кацарова избра своя роден град Стара Загора и своята родна свидна публика да каже най-тежките думи за артиста: „Аз пея за последен път в Стара Загора. Искам да спра, докато още мога!” Остави „вратичката” да довърши някои поети ангажименти, с което обнадежди всички свои почитатели…И не знам как намери сили – разчувствана и развълнувана да изпълни своята любима ария Ombra mai fu…За нейната публика…
Респект и обич за Веселина Кацарова! Велика!
Такъв беше този концерт, който продължава да ни владее и вълнува до сълзи!
Поздравления за оркестъра на Старозагорската опера с концертмайстор Паулина Захариева! Поздравления за Маестро Владимир Кираджиев за великолепното водене на оркестъра и чудесно подбраните музикални фрагменти!
Благодаря Vesselina Kasarova!
Сийка Лапачка
На 28 март 2024 г. Стара Загора аплодира с любов своята ВЕСЕЛИНА КАЦАРОВА!
Незабравима емоционална вечер с Феноменът ГЛАС ВЕСЕЛИНА КАЦАРОВА в съпровод на оркестъра на Старозагорската опера с концертмайстор Паулина Захариева под палката на маестро Владимир Кираджиев!