Дни на планинарското и екстремно кино в Стара Загора /26-28 март/

Най-добрата селекция от световното планинарско и екстремно кино идва в Стара Загора! 3 дни, 13 филма, 100 % extreme, 100 % adrenaline, 100 % adventure! Панорамата е на 26, 27 и 28 март 2024 г., с начало в 18:00 часа, в залата на Регионална библиотека „Захарий Княжески“. Традиционната панорама ще представи част от наградените филми от миналогодишния Международен фестивал на планинаркото кино в Банско и още няколко страхотни ленти за Вас! В отминалото 22-ро издание на фестивала бяха показани над 80 филма от 35 държави. Събитието предлага най-доброто от световната кинокултура на тази тематика. Кинопанорамата е селекция от програмата на фестивала БанскоФилмфест – най-големият в този формат на Балканите.

Верни на традицията, Туристическо дружество „Сърнена гора“, с подкрепата на Община Стара Загора и Регионална библиотека „Захарий Княжески,“ ще подарят на старозагорци три дни с най-доброто от фестивала.
Освен с невероятните филми, които ни очакват, ще имаме удоволствието да ви покажем и две изложби – „Пещерите и ние“ и „Black snow“ във фоайето на Библиотеката, които ще бъдат достъпни за разглеждане в трите дни на Панорамата.
Заповядайте, очакваме Ви!
Вход – СВОБОДЕН!