10 неща, които убиват женската енергия

10 НЕЩА, КОИТО УБИВАТ ЖЕНСКАТА
ЕНЕРГИЯ 🔻
Една жена може да бъде истински щастлива само тогава, когато осъзнава себе си преди всичко като жена. Само тогава тя може да се реализира като майка, като член на обществото и като професионалист в работата. Основното нещо в една жена, което я прави силна и привлекателна, е нейната енергия. Но има 10 неща, които я убиват. Не позволявайте да бъде убита вашата женственост и енергия, защото от това зависи вашето щастие.
❌️ Какво убива женската сила и енергия?
1. Излишък от комуникация във външния свят
Една жена трябва да общува само с тези, които я обичат. Тя не трябва да излиза от зоната си на комфорт. Човек, от друга страна, трябва да общува с тези, които не го обичат, така че той се развива, преодолява трудностите. Една от най-големите грешки на една жена е да прави това, което не й харесва. Това й отнема много енергия.
2. Липса на грижа за тялото и упражнения
Една жена увеличава енергията си, когато се грижи за здравето и красотата си. Занемарената и болна жена е слаба както физически, така и енергийно.
3. Липса на емоции
Много жени вярват, че трябва да показвате само положителни емоции, да мислите положително, винаги да се усмихвате и да се смеете. Жената обаче трябва да показва негативни емоции, сълзи и избухвания, но не на всички подред, а на този, на когото има доверие, любимия. Винаги трябва да има човек, с когото една жена може да покаже всякакви емоции. Емоционалната изолация лишава женската енергия.
4. Липса на хоби
Една жена получава просто огромно количество енергия и положителни емоции от това, което обича да прави. Тя трябва да има хоби и това хоби трябва да бъде подкрепено от нейния мъж. Една жена трябва да се реализира в това, което харесва, било то танци или плетене.
5. Липса на креативност
Ако една жена не създава нищо, тогава нейната енергия застоява. Всичко, което една жена прави с ръцете си, е творчество, независимо дали става въпрос за почистване, готвене, цветни лехи или създаване на интериор. Създавайки нещо красиво, самата жена става красива. Ако една жена в свободното си време лежи цял ден и не прави нищо, тогава скоро тя ще деградира и ще загуби цялата си енергия.
6. Желание за лидерство
Една жена трябва да вдъхновява, а не да решава проблеми. Лидерството не е нейната природа.
7. Мъжки задължения
Когато една жена върши работата на мъжа, тя губи своята женственост. Първоначално жена, която върши мъжка работа, може да изглежда секси, необичайна и привлекателна за някого, но с течение на времето женската й енергия ще напусне и няма да има следа от женската привлекателност.
8. Съперничество
Женската енергия се унищожава в присъствието на съперничество или конкуренция с друга жена. Една жена не трябва да има желание да се бори за нещо, да доказва, че е по-добра, по-красива или по-умна. Тя е най-добрата.
9. Без приятелки
Една жена има нужда да общува с други жени, това е друг силен източник на енергия.
10. Липса на лично време
Една жена трябва да има време за себе си, за личните си дела.
Силвия Аспроф