Последната пълна луна за годината изгрява тази Коледа. Време за кармична разплата и съдбоносни решения

Последното за годината пълнолуние настъпва тази вечер

Студената луна – 13-то и последно пълнолуние за 2023 г. – ще изгрее на 26 декември и ще достигне по-високо в нощното небе от всяко друго. Също така ще изглежда пълен на 25 и 27 декември.

Последното пълнолуние за 2023 г. — и първото пълнолуние за зимата — ще изгрее тази Коледа, когато се издигне Студената луна.

Официално пълна в 19:34 EST във вторник (26 декември), пълната луна ще се види най-добре изгряваща на изток по-късно същия ден по време на изгрева на луната , където се намирате. Ще бъде в съзвездието Близнаци.

Луната също ще изглежда ярка и пълна денят преди и след това, изгрявайки по време на здрач за три последователни вечери от 25 до 27 декември. Това е идеалният момент за всеки, който иска да изпробва нов чифт бинокъл или малък телескоп за начинаещи през този празничен сезон.

Пълните луни са лунации, насочени към действие, които подканват освобождаване. Мислете за тях като за време на висока енергия, когато емоциите се вдигат и напрежението се повишава. Тази предстояща декемврийска пълна студена луна не е по-различна.

На 26 декември 2023 г. пълната студена луна в нежния Рак ще предизвика известна емоционална турбуленция, като същевременно ще създаде усещане за дежавю. Тъй като чувствителният воден знак управлява нашите емоции, желания и духовност, тази луна е свързана с докосване до свръхестественото и достъп до вашата интуиция.

Тъй като Луната ще бъде у дома в родния си знак по време на следващата си лунна луна, това също подтиква към яснота, емоционално размишление и моменти на пълен кръг. Плюс това, с ретроградния Меркурий , който разклаща нещата за последен път тази година, можем да очакваме да преразгледаме някои от миналите си уроци.