Пожелание за Бъдни вечер и Коледа от нас – Долап.бг!

Скъпи приятели,

След броени часове е Бъди вечер, а утре ще вдигнем наздравица за новата Коледа!

Тази вечер обаче е най-святата, защото е вечерта на Рождението. Трапезата е постна, душите-смирени, молитвата-е в сърцата ни. Ястията са прости, но затова пък толкова вкусни! Разбираме, че и с малко се живее, че важното е не на масата, а хората около масата. Тези, дошли от далече и от близо. Най-скъпите на сърцето! На трапезата на Бъдни вечер са само тези, с които сме свързани духовно, най-близките, най-свидните – деца, род, семейство.

На Бъдни вечер къщите, дори панелените апартаменти са дом, в който душите тихо се радват на идващото Чудо. Магична вечер е, приканяща сърцата към благодарност и почит към Живота, който ни е даден. И към Живота, който ще се роди!

Единодушно ние от Долап.бг избрахме за крилатото ни изречение за Новата 2024 г. – „Винаги на страната на Доброто“! Амин, Да бъде!

Нека човечността е повече, магията на тази сБъдната вечер да е задълго, за цялата година, да сте задружни, сърцати, сплотени в семействата си! Всичко да ви е вкусно и пивко – всеки ден, да се радвате, смеете и пеете – от душа и сърце! Да пътешествате и да се завръщате в дома, броят на излитанията да бъде равен на броя на кацанията, да носите Родината в сърцата си, където и да сте по света!

Една от магиите на Бъдни вечер е тази, че тайно и явно, но винаги от сърце, изразяваме почит, признателност и обич към родителите си, към баба и дядо – че са ни завещали корените и крилете. Благодарим им за труда и за обичта – тяхната обич винаги ги обгражда и ни пази от злото.

Благодарим им, че още сме деца, щом тях ги има край нас!

А децата са най-щастливите на Коледа и те пълнят всеки дом с огромни количества обич и светлина!

Желаем ви от сърце топло и богато посрещане на Бъдни Вечер и една изобилна на блага и обич Коледа!

Долап.бг – Уляна Кьосева, Росица Ранчева