Девет „вълшебни“ думи, които носят късмет в живота ви

Девет „вълшебни“ думи, които носят късмет в живота ви.
1. Щастие. Щастието е това, към което се стремите. Припомняйте си тази цел всеки ден и гледайте уверено в бъдещето „Определено ще постигна щастието си“. Повтаряйки тази дума, ще приближите целта до себе си и след известно време наистина ще се почувствате щастлив човек.
2. Любов. Способността да обичате себе си и света около вас е гаранция за късмет, който не харесва застоялите хора. Напомнете на близките за чувствата си и не се страхувайте да признаете любовта си към света. Кажете „Обичам този свят заради неговата красота и възможностите, които той ми отваря“. И светът ще се втурне да ви отвърне.
3. Благополучие. Думата се състои от две части и ако ги пренаредим на места, ще видим комбинацията „получи добро“. Ако използвате тази дума често и особено ако желаете благополучието на другите хора, наистина ще започнете да се възползвате от живота и ще обърнете късмета си към себе си.
4. Благодарност. Ако разглобите тази дума по нейните компоненти, получавате комбинацията „да дадеш добро“. Фортуна обръща гръб на тези, които могат да получават само без да дават нищо в замяна. Ето защо, за успехите ви, благодарете – използвайки думата „благодаря“ – близки хора, щастливи обстоятелства, онези, които са ви предоставили, макар и незначителни, но помагат и следващия път късметът отново няма да ви откаже неговата услуга.
5. Успех. За да направите всичките си начинания увенчани с успех, произнасяйте тази дума често. По този начин ще се програмирате да имате късмет и да получите това, което искате.
6. Увереност. Увереността е едно от основните чувства на успелите хора. Ако вярвате в себе си, тогава Съдбата ще ви даде подарък. Честото повтаряне на тази дума ще ви помогне да се чувствате уверени във вашите способности, да се убедите в собствената си вяра, дори ако в началото сте изпитвали съмнения.
7. Доверете се. За да се развият обстоятелствата успешно, трябва да се доверите на живота. Преди нещо важно за вас, говорете по-често за доверието „Имам доверие в живота. Знам, че обстоятелствата в живота ще се окажат в моя полза „
8. Здраве. Ключът към късмета е физическото и психическото здраве. Отрицателните думи, дискусиите за болести и постоянните оплаквания за благосъстоянието не само привличат проблеми, но и влошават състоянието на организма. Но думата „здраве“ в положителни комбинации ще допринесе за това, че винаги ще се чувствате добре.
9. Надежда. Надеждата кара човек да събере сили в юмрук и да продължи напред дори в най-трудните ситуации. Кажете „Надявам се за най-доброто“ и късметът със сигурност ще ви чуе и ще оправдае надеждата ви.