На 12 декември се отваря портал под номерен код 12-12

НА 12 ДЕКЕМВРИ СЕ ОТВАРЯ ПОРТАЛ
ПОД НОМЕРЕН КОД 12 – 12
КОЙТО ЩЕ СЕ ЗАТВОРИ НА
21/12/

🌠️Блестящите врати на портала тази година ще се отворят в 6 часа сутринта в региона, в който се намирате, а порталът ще започне да се затваря на 21 Декември в 3,15 часа и ще бъде напълно затворен при изгрев слънце

През този интервал от време ние имаме възможността да приемем потоците от енергия с високи вибрации и да влезем в по-висшите измерения на нашето съзнание, в онези измерения, в които всеки от нас е готов да влезе индивидуално, тъй като израстваме лично и с честотите, на които вибрираме.

Още на 1ви Декември започна нова вълна от повишени вибрации.
Това е един вид подготовка за по-силните енергии, които ще текат през портала 12-12.

Сега лъчите от ярко бял и огненочервен цвят преминават към Земята, процесите на трансформация ще продължават непрекъснато тези енергии са призовани от Висшите Сили за още по-дълбоко пречистване на пространството на планетата Земя и съзнанието на човечеството.

Припомням ви, че всеки нов портал за енергийна вълна и светлина носи все по-фини енергии с висока вибрация, което означава, че всеки от нас има уникалната възможност постоянно да се усъвършенства. За това просто трябва да отворите сърцето си и да се доверите на потока на жизнената енергия, тогава всички процеси ще преминат лесно и почти неусетно, както за психиката, така и за тялото.

Не се противопоставяйте на потока на живота и тогава ще забележите как вашата реалност ще бъде изпълнена с радост и щастие, ще живеете пълноценно всеки момент и ще изживеете най-възвишените преживявания.

През всеки период на нарастващи вибрации ние се освобождаваме от стари разрушителни програми и вярвания, както и от натрупани емоции и разширяваме безграничното си съзнание все повече и повече.

Приемете всички страни и изпълнете всяка част от себе си с енергията на любовта, когато осъзнаете и приемете факта, че сте част от един поток, вашето съзнание в тези енергии ще бъде прочистено и разширено до нивото на многоизмерност.

За да влезете в светлинния портал 12:12 и да се потопите стремглаво в неговата златна енергия, каквато ще бъдат тази година, няма строги правила и ограничения. Затова единственото нещо, което трябва да имаме със себе си по време на преминаването през портала, това е МАГИЧЕСКИЯ КЛЮЧ, НАРЕЧЕН ИСКРЕНОСТ. Винаги трябва да помните, че всички врати на Вселената се отварят, ако сме искрени и чисти в намеренията си.

Както споменахме по-рано, след преминаването на портата 12:12, много от нас ще могат да влязат в най-високите измерения на нашето съзнание и, за да свикнат с енергиите на измерението, в което сте влезли, помолете вашия дух, вашите водачи и наставници да хармонизират тези енергии и да ги разпределят в дозировка на всички нива на вашето същество. Най-хубаво преди лягане, когато тялото и умът си почиват се потопете в себе си и помолете духа си да доведе съзнанието ви по време на сън до измерението, за което сте готови в момента сега .

На сън ще ви бъде по-лесно да свикнете с високи вибрации и така постепенно ще влезете в такова състояние, че да можете постоянно да бъдете в най-високите измерения на вашето съзнание докато преминавате през портите на светлината и се пълните с енергията на трансформацията, нашата памет се активира.
Висши сили покажете ни нашите висши аспекти и активирайте всички възможности на нашия дух, докато напълно се събудим и осъзнаем кои сме .

И ви желая всичко най-добро, осъзнаване и най-дълбоки трансформации по пътя на трансформацията на духа.

С любов към теб, Ю. Вознесенски