Дамите от „Зонта клуб Стара Загора“ с благотворителен базар „С любов към децата със специални нужди“

Дамите от СНЦ „Зонта клуб Стара Загора“ разположиха на 12 декември 2023 г. на пешеходната алея на бул. „Митрополит Методий Кусев“, източно от Общинска администрация, благотворителен базар. Каузата е под мотото „С любов към децата със специални нужди“. Продажбата на различни сувенири, красиви украшения и картини ще продължи до 17.00 часа.

„Тези деца са скрити за обществото. Ние не ги виждаме и в забързания си живот не се сещаме, че и те имат нужда от внимание, грижа, любов, хубави дрехи, лакомства. И не само, те имат нужда от рехабилитация, специални грижа, работа с психолог, логопед. Те са деца герои, но за съжаление съдбата не е благосклонна към тях. Нашата кауза е да ги подкрепим и да помогнем като съберем средства чрез благотворителния базар, така необходими за рехабилитацията им и да им дадем искрица надежда, радост и усмивка“, споделят от „Зонта клуб“.

Събитието се реализира с подкрепата на Община Стара Загора. Своята съпричастност към добротворското дело изказаха лично и зам.-кметовете Надежда Чакърова и Милена Желева при откриването на базара.

Красимира Кънева – Пенкова

Експерт „Връзки с обществеността“