7 неща влияят на вашата вибрационна честота от гледна точка на квантовата физика

Вибрация в квантовата физика означава, че всичко е енергия. Ние вибрираме, чрез движението на атомите в нас, чрез движението на клетките и обмяната на веществата, като жив, подвижен организъм, на определени честоти. Всяка вибрация се равнява на усещане и във „вибрационния“ свят, има много видове вибрации, но днес ще разкажeм за двата основни – положителни и отрицателни. Всяко чувство ви кара да излъчвате вибрация, която може да бъде положителна или отрицателна.

1 -ва – Мислите

Всяка мисъл излъчва честота към Вселената и тази честота се връща към източника /веднага или след време, но се връща/, така че в случай, че имате негативни мисли, обезсърчаване, тъга, гняв, страх, злоба, завист, всичко това се връща към вас. Ето защо е толкова важно да се грижите за качеството на мислите си и да се научите да чувствате любов и милост към околните. Както пише в Библията, „ако нямаш Любов, нищо нямаш“

2 -ри – Компанията, в която сте

Хората около вас имат пряко влияние върху вашата вибрационна честота. Ако се обграждате с щастливи, смирени и любящи хора, вие също ще влезете в тази вибрация. Сега, ако се обграждате с постоянно оплакващи се, навъсени и песимисти, бъдете внимателни! Всъщност те могат да намалят честотата ви и затова да ви попречат да използвате се чувствате добре. На такива хора давайте любов, макар да ви дразнят и да „пият енергията ви“, защото след това Господ ще ви възстанови изразходваната от вас енергия. /“Елате при мен всички отрудени и обременени“/

3 -та – Музиката

Музиката е много мощна. Ако слушате само мелодии, която говори за смърт, предателство, тъга, изоставяне, всичко това ще промени вашата вибрация. Обърнете внимание на текстовете на музиката, която слушате, дали в тях се пее за насилие и омраза, това може да намали вашата вибрационна честота. И помнете: Винаги пейте песни за любов и добрина на децата си, а когато сте в църква или приятна компания химни, псалми и песни за възхвала на Бога,

4 -ти – Неща, които гледате

Не прекалявайте с образи на смърт, насилие и страдание по ТВ или филми с нещастие, скандали, самоубийства, наркотици, предателство и т.н. Мозъкът ви приема това като реалност и освобождава цяла химия в тялото ви, което се отразява на вибрационната ви честота. Гледайте неща, които ви правят добри и ви помага да вибрирате с по-висока честота. Най-висока честота имат хора, които помагат на ближните си, дават милостиня, не псуват, не налитат на бой, не плюят на улицата. Запомнете, няма ненаказано добро, но без добро няма шанс за живота, ще се избием помежду си.

5 -то – Настроението

Независимо дали у дома или на работа, ако прекарвате много време в неорганизирана и мръсна среда, това ще се отрази и на вашата вибрационна честота. Подобрете обкръжението си, организирайте и почистете средата си. Покажете на Бог, че сте способни да получите много повече. Погрижете се за това, което вече имате! Не посещавайте места, където има натрупани купища боклуци, а ако почистите една горичка или градинка, това ще направи самите вас, повече щастливи и енергични, отколкото усилието по почистването.

6 -ти – Думите

Ако сте двулични и лицемерни или говорите зле за нещата и хората, това се отразява на вашата вибрационна честота. За да поддържате високата си честота, е от съществено значение да премахнете навика да се оплаквате и да говорите за себе си в страдалчески план или лошо, негативно за другите. Затова избягвайте драмата и да се правите на жертва. Бъдете спокойни, защото съдбата на човека е в ръцете на Бога, а не в нашите собствени, а Бог е любов! Всяка дума има отделна вибрация и злите думи съществено се различават от добрите. Когато говорите думи на омраза наранявате другия, но и себе си. Твърде зловредни са псувните и обидите или изречения на гордост от типа: „Абе ти знаеш ли, кой съм аз, бе /или ма/?“. Определено недобре от Бога се приемат злобни думи към вашите родители. Дори и вашите родители да ви правят проблеми и да ви вбесяват, съгласявайте се с тях, търпете ги, защото те са ви дали живот.

7 -ми – Благодарността

Благодарността има положителен ефект върху вашата вибрационна честота. Това е навик, който трябва да включите в живота си постоянно и да благодарите за всичко, най-вече на Бога. Започнете да благодарите за всяка добрина, която ви правят, за добрите неща и това, което смятате за лошо, но ви носи самодисциплина или ви дава урок. Благодарете за всички моменти, които сте преживели. Благодарността отваря вратата, за да могат да се случат положителни неща в живота ви.