Мери представя албума „Продължавай да мечтаеш“ с бутиков концерт в Стара Загора

Мария Мутафчиева ще представи своя самостоятелен албум „Продължавай да мечтаеш“ с поредица от романтични концерти за китара и глас в Стара Загора, Варна и Пловдив:

на 14 ноември 2023 (вторник), от 19:00, в Арт фоайето на БНР Стара Загора;
на 16 ноември 2023 (четвъртък), от 19:00, в Концертното студио на БНР Варна;
на 17 ноември 2023 (петък), от 19:00, в Първо студио на БНР Пловдив.

На сцената с Мери ще бъде китаристът на Мери БойсБенд – Мирослав Мутафчиев. Акустично ще прозвучат любими песни на групата от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“, „Дългият път към дома“ и „Щастливи дни“, както и вълшебните сингли от албума „Продължавай да мечтаеш“. Ще споделим „Нежната тайна“, ще подредим „Парчета от мозайка“, ще предизвикваме „Говорими“, ще прошепнем „Остани“…

Първи е концертът в Стара Загора!

„Обичам Стара Загора! Посещавала съм я многократно. С Мери Бойс Бенд сме свирили на концерти и частни събития в града на липите. В БНР Стара Загора работят чудесни хора, с които сме се срещали десетки пъти и които означават много за мен. Тяхната подкрепа към музиката ми и Националния поетичен конкурс „Непознати улици“ през годините ми създаде приятелства за цял живот. В Арт фоайето на Радиото през 2012-та беше и представянето на моята стихосбирка, затова искам да представя и първия си самостоятелен албум именно там. „Продължавай да мечтаеш“ ще си пожелаем с всички, които споделят с мен и Миро вечерта на 14-ти ноември! И няма никакво значение, че идва есента… Лятото в нас никога не си отива!“ споделя Мария Мутафчиева.

Адресът на Радио Стара Загора е на ул. „Св. Княз Борис 1“ 75 в града. Местата в Арт фоайето са ограничени и препоръчваме да си вземете билети навреме! Цената на предварителна продажба е 30 лв., а в деня на концерта – 40 лв. Деца до 7-годишна възраст влизат безплатно, без право на седящо място.

 

Билетиимавмрежатана Eventim: https://www.eventim.bg/bg/bileti/meri-prodlzhavay-da-mechtaesh-stara-zagora-art-foaye-v-radio-1384411/performance.htmlив Grabo:

https://grabo.bg/stara-zagora/kontzert-na-meri-09wmf