Енергиен щит – всяка сутрин започвайте деня си със защита

ЕНЕРГИЕН ЩИТ

Всяка сутрин започвайте деня си със защита. Така ще се спасите от енергийни атаки, от лошите мисли и намерения на хората насочени към вас, от злобата и завистта им. Хората с по-ниска енергия от вашата несъзнателно могат да започват да черпят от вашата и след това вие да се чувствате изморени и изтощени, да се появи главоболие и др. За това в началото на всеки ден си правете енергийна защита това ще ви отнеме не повече от 1-2 минути. Отделете това време за себе си!

Много е важно да се защитите енергийно, когато влизате в допир с нискочестотни енергии, например на обществени места или сред болни или гневни хора. Това се отнася най-вече за чувствителните личности, които са склонни да поемат чужди енергии.

За да се защитите, достатъчно е да си представите, видите или почувствате, че сте обвити от светлина в някакъв цвят /по избор/. Може по същия начин да защитите други хора или обекти, например автомобила или жилището си. Щитовете се износват, затова трябва да ги обновявате, да речем, на всеки 12 часа.

Ето някои цветове, които може да си изберете в зависимост от ситуацията:

 • Бяла светлина: Добра защита срещу престъпници и физически нападения. Привлича още ангели към вас.
 • Розова светлина: Розовия щит предпазва от негативни енергии. Полезен е в ситуации, когато се намирате сред отрицателно настроени хора, мърморковци и клюкари, тъй като през него може да проникне единствено любовта. Обграждайки се с розова светлина, вие излъчвате любов към себе си и към всички, които са около вас.
 • Зелена светлина: Щит за физическо лечение. Използвайте го при болни или ранени хора. Обгръщането със зелен светлинен щит помага за пречистването ви с Божествена лечебна енергия, лекува и повишава физическите сили на вашето тяло по начин, по който то ще ви служи най-добре.
 • Виолетова светлина: Психична защита. Предпазва от енергини атаки и същности.Щитът от ВИОЛЕТОВА светлина носи енергията на Виолетовия пламък за промяна и трансформация. Виолетовата светлина предпазва от негативност, привлича към вас Божествено напътствие, като едновременно с това повишава вашите духовни вибрации. С щит от виолетова светлина около себе си, негативното около вас ще бъде трансформирано в светлина, а по-ниските вибрационни енергии, същества и негативността във всичките й форми, включително психическите атаки, ще бъдат отблъснати, а ако са твърде близо, ще се разтворят в светлината на Божественото.
 • Щитът от СИНЯ светлина ще умиротвори и успокои енергията ви, ако се чувствате под напрежение или сте претоварени от енергиите или хората около вас. Той може също така да ви помогне да съберете мислите си и ясно да ви покаже истината. Тъй като синьото действа умиротворяващо и успокояващо, то е чудесен щит, с който можете да работите по време на сън или ако се чувствате тревожни, прекалено емоционални или разгорещени.
 • Щитът от светлина с цветовете на ДЪГАТА ще ви обгърне с всички нюанси на Божествената светлина. Той помага за усилване на вашето изцеление и духовни способности, като същевременно запазва енергията ви невредима, любяща и защитена.
 • СРЕБЪРНИЯТ щит от светлина е прекрасна защита за вас, когато отивате на оживено обществено място или предстои да бъдете сред много хора. Вътре в сребърната светлина вие ще се чувствате в безопасност, възвисени и закриляни, а цялата негативност, която ви заобикаля, ще бъде неутрализирана и без никакво усилие отпратена далеч. Сребърната светлина ще съдейства също така за усилването на вашата интуиция и ще излекува дисбалансите или нестабилностите във вашата енергия.
 • Щитът от ЗЛАТНА светлина работи добре за повишаване на вашата увереност, креативност и духовно вдъхновение. Златното носи невероятно високи вибрации и този цвят на светлината създава чудесна външна обвивка, която може да се използва в комбинация с всеки от другите цветове светлинни щитове.
 • Най-хубавото нещо при защитата ви със светлина е, че не е нужно да изберете само един цвят! Представете си многопластов щит на светлина около себе си, или както казахме по-рано, просто помолете Божественото и ангелите да ви обгърнат с този щит на светлина, от който се нуждаете най-много в конкретния момент.
 • Огледална топка: Ако се чувствате уязвими или чакрите ви са чисти и отворени, а ви предстои да се сблъскате с груби енергии /например група непознати или напрегната делова среща/, вижте или почувствайте как влизате в огледална топка. Тя отразява всякакви негативни енергии.
 • Оловен щит: Възможно най-мощната защита от негативни енергии, когато ви предстои битка или се чувствате прекалено отворени и уязвими. Вижте или почувствайте как отвсякъде ви обгръща тънък оловен слой, през който нищо не може да проникне.
 • Троен щит: Подберете три или повече цвята и ги напластете върху себе си за цялостна защита.

Дорийн Върчу