7 неща, които влияят на вибрационната ви честота от гледна точка на квантовата физика

Вибрацията в квантовата физика означава, че всичко е енергия. Ние сме вибриращи същества на определени честоти. Всяка вибрация се равнява на усещане и във „вибрационния“ свят има само два вида вибрации, положителни и отрицателни. Всяко чувство те кара да излъчваш вибрация, която може да бъде положителна или отрицателна.

1-во – Мислите

Всяка мисъл излъчва честота към Вселената и тази честота се връща към източника, така че в случай, че имате негативни мисли, обезкуражение, тъга, гняв, страх, всичко се връща при вас. Ето защо е толкова важно да се грижите за качеството на мислите си и да се научите да култивирате повече положителни мисли.

2-ри – Компаниите

Хората около вас оказват пряко влияние върху вибрационната ви честота. Обградите ли се с щастливи, позитивни и решителни хора, ще влезете и в тази вибрация. Сега като се обградите с оплаквачи и песимисти, бъдете внимателни! Наистина те могат да намалят честотата ви и затова да ви попречат да използвате закона за привличане във ваша полза.

3-ти – Музиката

Музиката е много силна. Само да слушате музика, която говори за смърт, предателство, тъга, изоставяне, всичко това ще попречи на вибрациите ви. Обърнете внимание на текстовете на музиката, която слушате, това може да намалява вибрационната ви честота. И помнете: привличате точно това, което вибрирате в живота си.

4-ти – Нещата, които гледате

Когато гледате предавания, които се справят с нещастие, смърт, предателство и т.н. мозъкът ви приема това като реалност и освобождава цяла химия в тялото ви, която влияе на вибрационната ви честота. Следете неща, които ви правят добро и ви помагат да вибрирате на по-висока честота.

5-ти – Настроението

Дали у дома или на работа,ако прекарвате много време в неорганизирана и мръсна среда,това ще повлияе и на вибрационната ви честота. Подобрете заобикалящата ви среда, организирайте и почистете околната среда. Покажете на Вселената, че сте способни да получите толкова повече. Погрижете се за това, което вече имате!

6-ти – Словото

Преструваш ли се или говориш лошо за неща и хора това влияе на вибрационната ти честота. За да поддържате честотата си висока, е от съществено значение да премахнете навика да се оплаквате и да говорите лошо за хората. Избягвайте драмата и жертвите. Поемете отговорност за житейския си избор!

7-ми – Благодарността

Благодарността има положителен ефект върху вашата вибрационна честота. Това е навик, който трябва да включите в живота си сега. Започнете да благодарите за всичко, за хубавите неща и това, което смятате за лошо, благодарете за всички преживявания, които сте преживели. Благодарността отваря вратата хубавите неща да се случат положително в живота ви.