„Театърът в джаза” – Флашмоб в Нощта на изкуствата Стара Загора’2023

Драматичен театър „Гео Милев” ще оцвети с участието си осемнайстото издание на „Нощ на изкуствата” Стара Загора’2023. Гражданите и гостите на града ни ще могат да се забавляват, заедно с участниците, във флашмоб „Театърът в джаза”, на 29 септември, от 19.00 до 20.30 часа. Избрани са  три точки от централната част на бул. „Цар Симеон Велики” – Алана, в 19.00 часа; пространството пред Областна администрация, в 19.30 часа и площада пред Община Стара Загора, в 20.00 часа.

В инициативата ще вземат участие актьори, администрация и технически служби на Драматичен театър „Гео Милев”, деца от театрални школи и Общински духов оркестър с диригент Виктор Крумов.

Очакват ви много усмивки, прекрасна музика, заразяващи танци, впечатляващи костюми, аксесоари, прически… пъстър букет от незабравими емоции! Заповядайте!

Веднага след това зареждащо изпълнение, на сцената на Културен център Стара Загора, от 21.00 часа, можете да продължите за се забавлявате с премиерната комедия по Станислав Стратиев – „Българският модел”.