Да споделиш танца с Денис Черевичко

В продължение на 6 дни звездата на Балета на Виенската държавна опера Денис Черевичко сподели своите знания и умения с талантливите артисти на многонационалната балетна трупа на Старозагорската опера. Чаровният танцьор не крие своите симпатии към балетната трупа и нейния художествен ръководител примабалерината Силвия Томова . И винаги, когато ангажиментите му позволяват, приема с радост да танцува в спектакли на театъра.

За младите балетни артисти неговото присъствие е респектиращо и вдъхновяващо, а работата с него – скок във времето. Много от тях са му партнирали на сцената в незабравимите спектакли на „Лебедово езеро”, на „Дон Кихот” и на „Спящата красавица”. Този път блестящият Денис не пожали време и сили да води балетни класове и да се изяви като отдаден и просветен педагог, който има много какво да каже и да покаже. И най-важното – има с кого да сподели танца!

Очакваме с нетърпение неговото следващо гостуване в България – в спектакъл на Старозагорската опера, където има много приятели, почитатели и щастливи партньори!

Долап.бг