Курсове по програмиране и дизайн в Стара Загора през есента

Курсове по програмиране и дизайн в Стара Загора през есента

Обученията са присъствени и насочени към всички с интереси в сферата

През октомври и ноември 2023 г. в Стара Загора стартират присъствени курсове по програмиране и дизайн. Те са насочени към хора с базови технически познания и такива от други индустрии, които искат да се преквалифицират и насочат към IT сектора. Подходящи са и за IT специалисти, които желаят да надградят знанията си в нови направления.

За курсовете

Обученията ще бъдат насочени в следните направления: Front-end, Python, SQL и бази данни, Графичен дизайн. Организират се от IT Академия Стара Загора, като всеки от тях е с различна продължителност. Всички курсове ще се провеждат присъствено, като часовете ще бъдат подходящи за учащи и работещи.

Лектори ще бъдат доказани специалисти от сферата, които освен добра теоретична подготовка, ще наблегнат и на практическата част. Това ще позволи на участниците да натрупат опит с проекти от реална работна среда. Като част от курса са предвидени и специални лекции за подготовка за интервю за работа в IT компании.

Кандидатстване

За курсовете могат да кандидатстват всички хора, които искат да се развиват в областта на програмирането и графичния дизайн. Повече за всяко едно от обученията можете да научите от линковете тук:

Курс FRONT-END Fundamentals 

Курс PYTHON Fundamentals 

Курс SQL Fundamentals

Курс Графичен дизайн

В поредица от събития ще бъдат представени професиите и програмите на различните курсове. Участниците ще могат да се запознаят и с лекторите, които ще споделят повече за своя професионален път и ще дадат съвети към навлизащите в IT сферата.

Професия “Графичен Дизайнер” – 12.09.2023 г. от 19 часа

Професия “FRONT-END Програмист” – 19.09.2023 г. от 19 часа

Професия “Python програмист” – 26.09.2023 г. от 19 часа

За повече информация и въпроси относно курсовете, можете да се свържете с IT Академия Стара Загора на info@itacademysz.com, както и от страниците на IT Академия Стара Загора във Facebook и Instagram.