Обширен кармичен женски цикъл завършва

Докато се приближаваме до портала на Лъвската порта, който достига своя връх на 8.8, завършва огромен, неизразимо дълбок цикъл за изцеление на душата.

Този лечебен цикъл е предимно свързан с божественото женско начало. Това означава, че душата ви е искала да възстанови своите древни клетъчни спомени за богинята, каквото и да означава това за вас.

Ще почувствате тази промяна, независимо как изглежда вашето лично пътуване. Това не означава, че няма повече изцеление, учене или растеж за вас. Това означава, че универсалното женско съзнание е изчистило основните товари от кармична тежест. Тя е готова да навлезе в нова ера, без багажа, оковите и страха да не бъде унищожена.

Как тази масивна женствена лечебна промяна ще се развие за вас зависи от времевата линия на вашата душа (между другото, няма конкуренция или йерархия в душевния растеж). Ето няколко примера за това как може да изглежда това за вас: работите задълбочено върху изцелението на женския аспект на душата си от десетилетия; вие сте готови да бъдете видим, мощен пример и водач за другите вие сте „нов“ в този живот в работата с трансформационните сили на богинята; ще бъдете катапултирани към бърз растеж и промяна; вече няма да можете да се криете зад извинения, безкрайно отлагане от типа на „Не мога заради някакви оправдателни причини…“ – душата ви има нужда да се засилите, да излезете и да дадете това,за което сте тук.. значима връзка или приятелства може да се скъсат да приключат, вероятно без предупреждение; това е знак, че сте мощно пренасочени от Богинята. Обърнете внимание на следващите стъпки, които ви се показват сега, и бъдете готови да излезете от зоната си на комфорт повече от всякога, преди да можете да създадете нови взаимоотношения, които подкрепят истината на вашата душа; ключът тук е, че сте изчистили стари споразумения от много животи преди това и вече не повтаряте стари, вредни модели, може да бъдете отведени в дълбоко активиращи пространства на женското съзнание, като терапия, интензивни уединения, променящи живота книги и семинари и т.н.; отново, това може да дойде без предупреждение и ще се сблъскате със сянката си и всичко, което ви пречи да бъдете сияйната Душа, каквато сте, ще ви бъдат дадени огромни възможности да излекувате гърлената си чакра, тъй като вашият ясен, правдив израз е жизнено важен за разгръщането на вашата мисия; това може не винаги да се чувства лесно или удобно, но се придържайте към него. През следващите няколко седмици енергията е много силна. Не отхвърляйте интуитивното си познание. Това може да е „завършване“, но наистина е огромно ново начало. Има огромно количество работа за вършене на тази планета. Мъдростта на душата ви трябва да ви води по пътя и тя не може да направи това, освен ако не работите активно върху това, което ви възпира, кара ви да мълчите, потиска вътрешната ви сила. Ако напоследък чувствате, че всичко е твърде много на Земята и предпочитате да се върнете към Звездите, Светлината, Подземния свят – това е послание, че сте тук, за да останете и можете да излекувате раните, които може да са ви се стрували непоносими. Вашата уникална душевна енергия е ценна. Вие дойдохте тук, на Земята, за да допринесете и да направите лечебна еволюция. Новата енергия идва да ви подкрепи. Най-епичният портал Lion’s Gate от над 15 години идва. Вярвам!

Софи Башфорд

Източник https://www.facebook.com/paramitabg