Хората с кръвна група А с отрицателен резус-фактор са потомци на извънземни цивилизации

Кръвна група А с отрицателен резус-фактор се нарича „царска”, или „кралска кръв”.

Въпреки индивидуалните различия, кръвта на човека е свързана с всеобщата човешка душа; в енергоинформационен смисъл всичките хора на Земята са братя и сестри. Но има едно изключение – това е кръвна група А.

Най-напред човечеството имало една кръвна група – нулева. Нейните носители били представители на  най-ранните цивилизации – на инките и египтяните. Но учени изследвали ДНК на мумиите на египетските фараони и стигнали до извода, че всичките имат кръвна група А. Същото открили и след като изследвали  империите на инките – генофондът на царските династии се различавал от общия генофонд на обикновените инки. Неслучайно египетските фараони и царете на инките твърдо вярвали в своя божествен произход и затова стриктно  пазели чистотата на кръвта си. Носителите на кръвна група А се смятали за потомци на боговете.

Според една група изследователи кръвна група А е странно явление, тъй като  съществуването й  трудно се вписва в историята на човешката еволюция. Това признават много учени. Генетикът А. Моран, който е наш съвременник, твърди, че генът А няма нищо общо с крьоманонските прадеди на човека и е внесен отвън. Инките, ацтеките и други централноамерикански племена знаели, че прадедите им дошли от земята Атцтлан – тайнствената Платонова Атлантида. Много съвременни изследователи смятат, че съществували четири направления в емиграцията на атлантите. Първата вълна се заселила в Гърция, втората – в Древен Египет, третата се заселила на северозападното крайбрежие на Средиземно море – в съвременните Испания, Португалия и Франция, а четвъртата – последната група, се заселила в Мезоамерика. Така че генът А, който се запазил в египетските фараони и царете на инките, е по-скоро атлантическо наследство.

Засега официалната наука няма твърдо мнение за това как са се появили кръвните групи при хората. Вече споменахме, че нашите прадеди имали обща кръвна група – нулева.

Преди около 100 хиляди години  паралелно с генома 0 възникнал генът А – втората кръвна група. Следващите кръвни групи възникнали  по-късно. Има няколко предположения за причините, които предизвикали мутацията на гена 0 – от въздействието на различни инфекции върху човешкия организъм до промяната на състава на храната (в цялата история на хомо сапиенс менюто на човека се променяло четири пъти). Една от тези теории получи достоверно потвърждение.

Звездната кръв

Хората с кръвна група А могат да се смятат за потомци на древните атланти. Отрицателният резус-фактор в кръвна група А е много рядък. 85% от населението на Земята има положителен резус-фактор.  Според една теория хората с резус-отрицателен фактор, както и атлантите, са потомци на древните астронавти, колонизирали Земята някога.

Метафизикът Рудолф Щайнер развил теорията, че в доисторическите времена човечеството било ръководено и насочвано от висши същества, които общували с определени хора, които били най-способните, най-силните и интелектуално най-гъвкави.

Хората с кръвна група А, с отрицателен резус-фактор, са потомци на древните Нефилими, ангелите дошли на Земята, според Книгата Битие.

В резултат от сексуалните връзки между тези същества и земни хора на свят се появили онези, които били наречени полубогове. Тези хора-хибриди били въодушевени от висши идеи; те чувствали в себе си универсалната космическа сила. Определението на Щайнер съвпада с описанието на онези, които древните юдеи наричали „нефилим” – „славни хора”, или „исполини”. Тези исполини според библейското предание се родили от ангелите и човешки дъщери. Те предизвикали и световния потоп. Повечето от тях изпаднали в съблазни и забравили първоначалната си мисия – да помогнат на хората да очистят генетичните си структури, да събудят в тях стремеж към духовна еволюция. За съжаление потомците на библейските исполини, наречени още „звезден посев”, и досега са склонни към регрес и падение, макар че природата им е дала много повече отколкото на обикновените хора. Те са същества, които свързват Земята с други светове. Децата от „звездния посев” се делят на две категории:

Първата категория са т.нар. Избрани: те могат и да нямат отрицателен резус-фактор, тъй като в процеса на еволюцията и хаотичните връзки кръвта на древните астронавти била смесена със земни гени.

Втората категория  са хората с отрицателен резус-фактор. При тях космическият ген не е изгубен, той работи. Може известно време той да не се проявява и да се активизира по-късно; тогава настъпва озарението на тези хора, идва ясното им разбиране за своята мисия на  Земята, проявяват се паранормалните им способности, възможността им  да влезат в пряка връзка с Космоса. Много хора с резус-отрицателен фактор се занимават с изследване на древните цивилизации, създадени от палеоастронавтите; в тях проговаря зовът на кръвта, спомените за техния  истински произход. При много от тях гените се оказват изкривени от безредните връзки на техните прадеди с порочни хора. Още Платон говорел за хора – потомци на боговете, за разреждането  на божествения ген, което в крайна сметка довело до унищожаването на Атлантида. Когато този ген се активизира, неговият притежател изпитва силен стрес: душата му претърпява фундаментална трансформация и не всеки може да издържи, особено жените; те могат да се сринат. Съзнанието, че индивидът  в този свят е чужд, пришълец, може да разруши вътрешния му свят.

Много е важно душите, които имат космическо посвещение, да станат учители, а не духовни инвалиди, които трябва да бъдат спасявани. Трябва да се отчита фактът, че резус-отрицателните хора са братя и сестри на земляните, но са свързани и с Вселената.