Добро утро със  7 утвърждения за успех от Луиз Хей!

 

  1. БЪДЕЩЕТО МИ Е ПРЕКРАСНО

Бъдещето ни винаги съответства на сегашните ни мисли.

Това, което мислим и казваме сега, твори нашето бъдеще.

Мислете хубави мисли и ще имате прекрасно бъдеще.

УТВЪРЖДЕНИЕ: Сега живея в безпределна любов, светлина и радост. Всичко в моя свят е наред.

  1. ОТВАРЯМ НОВИ ВРАТИ В ЖИВОТА

Крачейки по коридора на Живота, от двете ми страни се редят врати. Зад всяка от тях се крие ново преживяване. Колкото повече изчиствам негативните мисловни навици от ума си, толкова повече намирам врати, които водят само до хубави преживявания. Яснотата на мислите ми носи най-доброто, което Животът може да ми даде.

УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз се радвам на всичко, което имам, и знам, че винаги ме очакват нови преживявания. Посрещам новото с отворени обятия. Вярвам, че Животът е чудесен.

  1. ОТСТОЯВАМ СОБСТВЕНАТА СИ СИЛА И С ЛЮБОВ ТВОРЯ СВОЯТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ

Никой не може да го направи вместо вас. Само вие можете да направите изявления в ума си. Ако отдадете силата си на другите, оставате лишени от нея. Когато отстояваме силата си, тя е наша. Използвайте я мъдро.

УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз моля за повече мъдрост, за да мога със знание и любов да оформям света си и преживяванията си.

  1. СЕГА СИ СЪЗДАВАМ НОВА ЧУДЕСНА РАБОТА

Благословете сегашната си работа с любов. Оставете я да отиде при следващия, който ще заеме мястото ви, със съзнанието, че пристъпвате към ново ниво на Живота. Нека утвържденията ви за новата работа бъдат ясни и позитивни. И знайте, че заслужавате най-доброто.

УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз съм напълно открит и възприемчив за чудесната си нова работа, използвам творческите си способности и работя с хора и за хора, които обичам, печелейки добри пари.

  1. ВСИЧКО, ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНА, СЕ ПРЕВРЪЩА В УСПЕХ

Винаги можем да избираме между бедняшкото мислене и мисленето за благополучие. Когато мислите ни са за недоимък и ограничения, това ни се случва в живота. Няма начин да просперирате, ако мисленето ви е бедняшко. За да успявате, трябва постоянно да мислите за напредък и изобилие.

УТВЪРЖДЕНИЕ: В този момент аз си създавам ново съзнание за успех. Знам, че мога да успея точно толкова, колкото реша. Включвам се в кръга на Победителите. навсякъде за мен има златни възможности. Към мен се стича благополучие.

  1. АЗ СЪМ ОТКРИТ И ВЪЗПРИЕМЧИВ ЗА НОВИ ИЗТОЧНИЦИ НА ДОХОДИ

Когато сме отворени и възприемчиви, Животът намира много начини да ни донесе доходи. Като знаем и утвърждаваме, че заслужаваме всякакви блага, безкрайният източник отваря нови притоци. Често ограничаваме благоденствието си, като вярваме, че сме свързани с някакъв определен доход и доста ограничени идеи. Отварянето на съзнанието отваря небесните прозорци.

УТВЪРЖДЕНИЕ: Получавам блага от очаквани и неочаквани източници. Аз съм същество, което не знае ограничения. Получавам от безграничен извор в неограничено количество. благословена съм с повече, отколкото в най-невероятните ми сънища.

  1. ЗАСЛУЖАВАМ И ПРИЕМАМ НАЙ-ДОБРОТО

Единственото, което ни пречи да получаваме хубави неща в Живота, е, че не вярваме, че ги заслужаваме. Някога в детството сме научили, че не заслужаваме, и сме го повярвали. Сега е време да пуснете това убеждение да си отиде от вас.

УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз съм психически и емоционално подготвена да се радвам на богат и изпълнен с любов живот. Заслужавам всички хубави неща и това е мое изконно право. Настоявам да получа доброто, което ми се полага.