„Властелинът на пръстените“ – мултимедиен концерт в Стара Загора

СВЕТОВНОИЗВЕСТНИ МУЗИКАНТИ В КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР – СТАРА ЗАГОРА!
на 24.07 (понед) 19 часа
„ВЛАСТЕЛИНЪТ НА ПРЪСТЕНИТЕ“-
мултимедиен концерт по музика на Хауърд Шор,
забележителна обработка на виртуозния музикант Роман Ким за цигулка, кларинет, виола и симфоничен оркестър (гостува Симфониета Враца)
Диригент: Александър Гордън и виола
Мултимедийният концерт е със световноизвестните музиканти: Роман Ким (цигулка), Деница Лафчиева (кларинет), Александър Гордън (виола и диригент) и Симфониета-Враца.
Фантазията „Властелинът на пръстените“ е аранжирана за световните музиканти със специалното разрешение на композитора на оригиналната музика към прочутата филмова трилогия и носител на „Оскар“, „Грами“ и „Златен глобус“ – Хауърд Шор. Специално внимание е отделено на партията на виолата. Всеизвестно е, че музикантът със световна слава Александър Гордън (Земцов) е виолист и диригент, и поради това Роман Ким пише партията на виолата така, че изпълнението да позволява на Александър Гордън и да дирижира едновременно оркестрантите.
Публиката ще се потопи в невероятната музика от филма „Властелинът на пръстените“ с уникалното изпълнение на световно признатите музиканти: Роман Ким, Деница Лафчиева, Александър Гордън и Симфоничния оркестър, Враца.
БИЛЕТИ: ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН ОТ 17 ДО 18 ч.ПРЕД Културния център
Fb: ИМПРЕСАРСКА АГЕНЦИЯ „СМОЛЕВИ”и
Fb: Kety Angelova
тел. : 0887 240451- Кети Ангелова Заявки: smolevi@abv.bg
Сайтът на ИМПРЕСАРСКА АГЕНЦИЯ „СМОЛЕВИ” е: https://art-theatre.alle.bg